AKTUELT

Innredningsspesialister med felles satsing

Samtlige eiere i CreoNordic-gruppen har kommet til enighet med Credo Partners AS om å danne en ny felles og solid gruppering.

– Vårt mål er å bli den ledende og mest innovative innredningsspesialisten i Norge, sier Åge Almås leder av CreoNordic Gruppen.

– Vi slår sammen for å skape bransjens ledende og beste aktør, til glede både for leverandører, kunder og ansatte. Etter lang tid med vekst ser vi både behov og potensiale for økt samarbeid i en fragmentert bransje. Gruppedannelsen legger til rette for kompetanseutveksling for en bedre driftshverdag og økt betjeningsevne av både kunder og leverandører. Gruppen vil i utgangspunktet bestå av fire byggentreprenører og montasjeenheter rundt om i Norge, og vil dermed kunne tilby våre kunder god oppfølging der de måtte bygge og renovere. I tillegg vil gruppen inkludere en glass- og profil-linje for fleksible og hurtige leveranser av spesialvarer og som legger til rette for gjenvinning og ombruk, sier Almås i en pressemelding.

Foto av Åge Almås

Åge Almås, leder av CreoNordic Gruppen. Foto: CreoNordic.

Selskapene i «Prosjekt Inredo» vil bestå av: CreoNordic Management AS, CreoNordic AS, NordicLumen AS, NordicAcoustic AS, NordicRailing AS, NordicAlutek AS, CreoNordic Prosjekt AS, Innomhus AS, Næringshus AS, Oslo Bygginnredning AS og Tøftum Innredning AS.

Samtlige gründere vil være med videre både som operative ledere og som eiere. Etter gjennomført transaksjon vil et nytt morselskap eie 100% av ovennevnte selskaper.

Gründerne og nøkkelpersoner vil eie 42,1% og Credo Partners vil eie 57,9% i det felleseide holding-selskapet.

Driftsselskapene drives videre «as is» med samme organisasjonsnummer og samme navn, men det vil etter hvert fremgå at de er en del av samme gruppering. Alle selskapene beholder imidlertid sin identitet, alle ansatte og leverandører.

Samlet representerer gruppen om lag 150 dyktige medarbeidere og en omsetning på ca. NOK 500 millioner.

Hovedvekten av aktivitetene er innenfor planlegging og levering av bygningsmessig innredning, systeminnredning, samt komplette innredningsløsninger i næringsbygg med høy grad av fokus på rehabiliteringssegmentet (ROT).

Gruppen har generert fornuftige driftsmarginer over tid og vil være en solid og robust aktør i bransjen.

Utvikler SMB-bedrifter

Credo Partners har siden 2003 utviklet små og mellomstore bedrifter i partnerskap med gründere, og er etablert som et ledende investeringsfirma i Norge. For mer informasjon se www.credopartners.no

– Med etableringen av dette partnerskapet er vi med på å skape en topp 3 aktør innenfor bygginnredning i Norge, bestående av noen av markedets mest erfarne og seriøse fagfolk, og med en tydelig vekstambisjon over de neste årene. Credo ser frem til å kunne medvirke til å bygge videre på dette solide fundamentet, og til å utvikle en attraktiv kunde, leverandør og arbeidsplass i en spennende bransje, sier Victor Evensen i Credo Partners.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av roboter i glassproduksjonGlass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298