AKTUELT

Robin Granhei jobber som «KAM Industri» i Sika.

Fått feste i bransjen

Robin Granhei overtok i fjor høst ansvaret for «glass og fasade» i Sika Norge. – Etter noen måneder med opplæring er jeg nå blitt godt kjent med bransjen og nye kundeforhold er opprettet, sier Granhei.

Sika tilbyr komplette løsninger for feste- og tettemidler for isolerglass, glassfasader, plateliming og værforsegling.

Robin Granhei gikk inn som KAM Industri høsten 2023, og fikk ansvaret for markedsområdene Marine og FFI (glass og fasade). Robin har jobbet i Sika Distribusjon i nesten 5 år, der han har hatt ansvar for Sikas forhandlere på Nord-Vestlandet. Robin er 29 år, og er bosatt i Ålesund.

– Jeg er blitt godt mottatt av Sika Norge sine kunder og gleder meg til å jobbe enda tettere sammen med dem, sier Granhei.

– Med ansettelse av Robin som KAM for Marine og FFI har vi fått en betydelig styrking av Industriavdelingen. Robin har vist stort engasjement og interesse for vårt forretningsområde i flere år, og har vært en ressurs for avdelingen helt siden oppstarten, sier Team Leader Øivind Kaspersen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Glass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298