AKTUELT

Harald Goksøyr er fornøyd med de nye lokalene til Fasader og Glass AS. Foto: Jonas van Zwieten Sivertsen

Fasader og Glass AS har flyttet

Fasadeentreprenør og Glassmester Harald Goksøyr har flyttet sin bedrift fra Godvik til Laksevåg i Bergen. – Vi har nå fått mer egnede produksjonslokaler, sier bransjenestoren.

Harald Goksøyr har drevet Fasader og Glass AS (etabl.1989) siden 2008. Etter 15 år i Leirvikåsen i Godvik pakket firmaet sammen og tok flyttelasset med til Vågsgaten på Laksevåg.

– Tidligere hadde Bue Aluminium lokaler her, så lokalene passer for vår virksomhet. Vi har fått større plass, med rom for produksjon og god lagringskapasitet, forteller Goksøyr.

LES OGSÅ: Fasaderenovering innfrir miljøambisjoner

Fasader og Glass AS er fem ansatte og omsetter normalt for mellom 12 og 15 millioner kroner. Unntaket var korona-året 2020, de salgsinntektene endte på beskjedne 5 millioner kroner.

De to siste årene er tallene påvirket av at Fasader og Glass AS er en sentral leverandør til prestisjeprosjektet Grieghallen.  Når rehabiliteringen av hele fasaden er gjennomført, vil Grieghallen kunne spare én million kilowattimer i året.

– Renoveringen av Grieghallen er jo et kjempeprosjekt som får mye oppmerksomhet, både før og nå underveis i arbeidet. Vi merker spesielt at byggherrer synes å mene at energikravene i TEK 17 ikke holder, og de vil ha bedre resultater. Det er gledelig for hele vår bransje, som kan være med å bidra med energieffektive og bærekraftige løsninger, mener Goksøyr.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298