AKTUELT

Ferskeste prosjekt i ML Nordic sin portefølje er Sintef-bygget i Oslo. Foto: ML Nordic

BIPV på Bygg Reis Deg

Glass og Fasadeforeningen har samlet de beste leverandører av innovative byggematerialer på paviljongen «Verdens Beste Byggematerialer» i Hall B på Bygg Reis Deg i oktober. Foreløpig siste bidragsyter er BIPV-leverandøren ML Nordic AS.

Gjennom moderselskapet ML Systems i Polen, produserer og leverer det norske datterselskapet ML Nordic AS bygningsintegrerte solcelleløsninger (BIPV), bygningsglass og ulike spesialglass.

Produktlisten til det innovative selskapet er lang. Her til lands satses det kanskje i første rekke på komplette BIPV-som inneholder solcellemoduler, festesystemer og automasjon.

På referanselisten finner vi blant annet nybygget til Voldsløkka Skole, renovering av Sintefs 65 år gamle lab- og kontorbygg i Oslo, og det renoverte Oljedirektoratsbygget i Stavanger.

– Vi konstaterer med glede at ML Nordic AS/ML Systems mener alvor med sitt medlemskap. Sammen med våre andre utstillere og med egen stand på foreningens store paviljong på Bygg Reis Deg forsterkes ytterligere vårt budskap om «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER» og bransjen representasjon gjennom verdikjeden helt fra råvareproduksjon frem til ferdige bygg, sier direktør i Glass og Fasadeforeningen, Bjørn Glenn Hansen.

 

LES OGSÅ: Styrker BIPV-miljøet i foreningen

 

Møte mellom mennesker

ML System i Polen utvikler og produserer egne produkter. Et eksempel er «New Quantum Era» er glass med transparent belegg med solceller i form av bitte små Quantum prikker.

Et annet er HQ-glass er smarte varmegivende glass som kan erstatte et tradisjonelt varmesystem. Glasset sikrer komfort av varme inne i bygninger og er 100 % transparent.

– Vi tilbyr mye ulike teknologiske produkter, som kan vises frem i trykte og digitale kanaler. Men for oss skjer den viktigste markedsføringen i møte med fag- og bransjefolk. Derfor takket vi ja til å bli med i Glass og Fasadeforeningens paviljong. Foreningen tilbød en pakke som gir oss mulighet til å vise frem produkter, som vi kan fremsnakke på tomannshånd eller for grupper. Vi får også anledning til å holde faglige innlegg om temaet «BIPV». Dette tror jeg blir bra, både for ML Nordic, det bransjefaglige felleskapet og Bygg Reis Deg, mener Piotr Sternik.

I tillegg til ML Nordic AS har to andre medlemsbedrifter bestilt plass på Glass og Fasadeforeningens paviljong. Det er Sagstuen AS og Stålprofil AB. Vi komme tilbake med mer.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298