AKTUELT

Jarl Pretorius er den nye Area Sales Manager i Schüco Norge.

Ny Area Sales Manager i Schüco

Jarl Pretorius (34) er ny mann i Schüco-teamet på Helsfyr i Oslo. Han er Area Sales Manager og blir rådgiver for Schüco partnere i hele Norge.

– Situasjonen på markedet og det stigende behovet ut mot kundene var grunnen for å ansette en medarbeider til. Vi ønsker å tilby kundene våre den beste servicen. Det skal Jarl sammen med to andre kundeansvarlige sørge for. Han har relevant erfaring fra bransjen. Samtidig kommer han helt sikkert til å utvide denne raskt hos oss, sier Gøran Karlsen, daglig leder i Schüco Norge i en pressemelding.

Schüco har vært representert i det norske markedet i rundt 50 år, og har opparbeidet en solid posisjon som en ledende systemleverandør. Selskapet i Norge består av et team på 13 ansatte og har et stort nettverk av fasadeentreprenører med kompetanse og lang erfaring med produksjon av Schücos vinduer, dører og fasader til næringsbygg og boliger.

Motivert

Jarl har jobbet i fasadebransjen nesten hele livet sitt. I ni år har han jobbet hos Vindu Entreprenøren AS, først som montør, så formann og senere som prosjektleder og partner. Han ser fram til det neste kapitelet i Schüco Norge.

– Gjennom mine tidligere jobber både hos fasade- og totalentreprenører vet jeg hvor viktig det er å nå ut til de forskjellige leddene med god informasjon. Kundene trenger å vite om mulighetene og få bistand til å velge riktige produkter og løsninger i tidlig fase. Å jobbe for et internasjonalt og stort selskap som Schüco blir gøy og kjempespennende, synes Jarl.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298