AKTUELT

Krzysztof Chachlowski og Annette Hansen er operative ledere i Trias Montasje AS.

Vil ha faglig trygghet

Trias Montasje AS har funnet sin havn hos Glass og Fasadeforeningen. – Det gir oss faglig trygghet å være en del av en arbeidsgiver- og bransjeforening, sier Annette Hansen.

Glass- og Fasadeinstallatøren Trias Montasje AS er formelt drevet av daglig leder Kine Ljone Skogaas og styreleder Tom Ødegården. Den daglige driften styres av duoen Krzysztof Chachlowski og Annette Hansen.

Bedriften har spesialisert seg på glass- og fasadeinstallasjoner.

– Vi leverer og monterer glassfasader, balkonginnglassing, glassrekkverk, dører og vinduer og en del andre spesialtilpassede glassløsninger. Våre montører har lang og god erfaring innenfor dette feltet, men nå ønsker vi å kunne dokumentere kunnskapen. Gjennom medlemskapet får vi tilgang til et bredt faglig kurs- og utdanningsprogram. Blant annet «Kurs i glassfaget for praksiskandidater», som gir våre ansatte mulighet til å ta fagbrev i glassfaget, sier Annette Hansen.

Alle typer prosjekter

Vi møtte Hansen og Chachlowski på en byggeplass på Smedstad i Oslo. Der har bedriften levert eksklusive fasader, dører og vinduer i aluminium. Fire montører var i full sving med monteringen.

– Vi jobber på alle typer prosjekter. Her jobber vi med tomannsboliger i et boligstrøk. Andre av våre medarbeidere holder på med fasader på Drammen sykehus. Vi liker å jobbe med forskjellige type prosjekter. Våre folk er også forskjellige og det er viktig å kunne tilby ulike oppgaver. Noen liker å jobbe med små og varierte oppgaver, mens andre synes store forutsigbare jobber er best, forklarer Annette Hansen.

Fakta

Trias montasje

Daglig leder: Kine Ljone Skogaas

Styreleder: Tom Ødegården

Ansatte: 15

Fagområde: Montering av glass og fasader

Omsetning og resultater:

2019: Kr. 4.799.000,- /+ Kr. 60.000.-

2020: Kr. 7.266.000, -/- kr. 727.000,-

2021: Kr. 3.272.000,- /- kr. 558.000, –

2022: Kr. 7.865.000,-/+ kr.1.302.000,-

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298