AKTUELT

Ruteretur AS fyller 20. Daglig leder Sverre Valde og Rutereturs eiere inviterer til en gratis markering på Grand Hotel i Oslo torsdag 20. oktober. Foto: Line Schibstad

Bli med på Grand?

Ruteretur har sammen med sine fem eiere, Glass og Fasadeforeningen, Virke, Norges Bygg- og Eiendomsforening, Norsk Eiendom og Norske Trevarer, gleden av å invitere til returselskapets 20-årsjubileum.

Rutereturs medlemmer, deltakere, innsamlere og støttespillere inviteres til en gratis markering på Grand Hotel i Oslo torsdag 20. oktober.

Jubileet starter med lunsj kl. 11 og avsluttes med en treretters jubileumsmiddag. Etter lunsj blir det en faglig del som gir kunnskap og inspirasjon om vinduer, glass, materialgjenvinning og miljø.

De som ikke ønsker å delta fysisk, kan følge den faglige delen som streames direkte.

I den faglige delen vil det i løpet av fire timer bli presentert hva Ruteretur har bidratt med i løpet av sine 20 år, og ikke minst hva returselskapet vil gjøre fremover.

Glassets historiske betydning og vindusutskifting i et klimaperspektiv blir belyst og energieffektivisering i eksisterende bygg blir tema i politikerdebatten, for å nevne noe.

Den faglige delen rundes av med foredraget «Hva må vi gjøre for å redde verden?» av den profilerte professoren i klimastrategi Jørgen Randers, som har solgt millioner av bøker om temaet.

Ruteretur er blant pioneren innenfor den sirkulære økonomien.

Ruteretur har siden 2002 samlet inn og behandlet nærmere 1 million PCB-ruter fra hele Norge. I 20 år har returselskapet hindret at den svært skadelige miljøgiften PCB har havnet på avveier. I like mange år har Ruteretur sørget for at glass fra isolerglassruter har blitt materialgjenvunnet til nye produkter. Med andre ord – det er grunn til å feire!

Meld deg på

Trykk her for mer informasjon, program og påmelding til fysisk eller digital deltakelse på hele eller deler av jubileumsmarkeringen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av mann som sitter i en bil©Glass og Fasadeforeningen
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298