AKTUELT

Dag Klavestad og Kristian Fjelltveit leder henholdsvis H-fasader Glassteam og H-fasader Bue Aluminium. Foto: Harald Aase

Nye daglig ledere i H-fasader

H-fasader har ansatt to nye daglige ledere.

Kristian Fjelltveit startet nylig i stillingen som daglig leder i det tradisjonsrike selskapet H-fasader Bue Aluminium (tidligere Bue Aluminium). Fabrikksjef Dag Klavestad er løftet opp til jobben som daglig leder i H-fasader Glassteam Fredrikstad.

H-fasader Bue Aluminium har base i Bergen, er en del av H-fasader AS, Norges største glass- og fasade-entreprenør.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og bli bedre kjent med de dyktige menneskene i organisasjonen, kunder og produkter. Det er spennende å bli en del av H-fasader-konsernet som har en klar og ambisiøs vekststrategi, og som ser store muligheter for vekst på Vestlandet, sier Kristian Fjelltveit.

Fjelltveit har lang erfaring I byggebransjen og kommer nå fra stillingen som regionsjef i Bygger’n. Han har tidligere vært både regionsjef i Maxbo Proff, jobbet med salg i både Inwido og Natre, og som byggmester I flere år før dette.

Tom Aas, CEO i H-fasader AS, er svært glad for å få Kristian Fjelltveit på plass.

– Kristian har lang erfaring og stort nettverk i byggebransjen. Det vil være viktig for oss i arbeidet med å styrke og videreutvikle vår posisjon på Vestlandet. H-fasader og Bue Aluminium inngikk i mai i fjor en avtale om oppkjøp, og Bue Kjelstrup Olsen, gründer, eier og daglig leder gjennom 35 år går av med pensjon til sommeren. Jeg vil takke Bue for innsatsen og alt arbeidet som er gjort, men er samtidig svært fornøyd med at vi nå har fått på plass etterfølgeren, sier Aas.

Opprykk i Fredrikstad

Tom Aas ble rekruttert som daglig leder til Glassteam i Fredrikstad i 2017. Glassteam ble en del av H-fasader et drøyt år senere.

Aas har vært med på reisen og har nå lederansvaret for H-fasader-konsernet. Underveis er det blitt nødvendig å styrke organisasjonen og den lokale ledelsen i datterselskapene.

Dag Klavestad har vært fabrikksjef i H-fasader Glassteam siden januar 2020 år. Han ble en naturlig kandidat som daglig leder på Selbak i Fredrikstad. Han har erfaring som leder i produksjonsbedrifter fra før.

– Glass- og fasadebransjen er utrolig spennende, og jeg er glad for denne muligheten. I ledergruppen i H-fasader finner jeg flinke kollegaer og vi samarbeider godt på tvers når det er naturlig, sier Klavestad.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298