AKTUELT

Beate Solem, Ronnie Pedersen og Per Henning Graff ønsker velkommen til GFD 2022 i Bergen. Foto: Harald Aase

Ønsker velkommen til Bergen

Neste vår prøver vi igjen å invitere til Bergen og bransjens viktigste faglige møteplass. – Alt er på plass for et vellykket arrangement. Nå håper vi pandemien vanner ut seg selv og at bransjen er innstilt på møtes på nytt, sier prosjektleder Per Henning Graff.

2010 fikk vi vulkanutbrudd på Island og påfølgende askesky som stoppet alle fly. I 2020 fikk vi pandemi. Men alle gode ting er tre og foreningen ønsker nok en gang velkommen til Bergen og GFD 2022.

– Foreningen lanserte «Verdens Beste Byggematerialer» på Bygg Reis deg i oktober 2021. Vi stopper altså ikke der. Vi fortsetter å gjøre våre produkter og tjenester bli mer synlig og tilgjengelig. Nye markedsområder presenteres. Vi skal videreutvikle vårt unike fagmiljø. Fremtidens skal formes, og sammen skal vi sørge for at vi rekrutterer flere unge inn i bransjen. «Verdens Beste Byggematerialer, lever videre i Bergen 17. – 19 mars 2022, sier en entusiastisk prosjektleder.

Eli Kari og Trond fra Bergen

Når vi første skal samles i Bergen vil i størst mulig grad samarbeide med lokale aktører. Vi har derfor inngått en avtale med Eli Kari Gjengedal. Hun er utdannet som aquaingeniør. Mest kjent er hun likevel fra TV og da spesielt som værmelder i TV2. Hennes bakgrunn som servitør, bartender og hovmester er ikke fult så kjent, men likefult noe hun vil ta med seg til vårt arrangement.

Eli Kari får rollen både som programleder og foredragsholder. Dessuten har hun en liten overraskelse å by på, for alle som blir med på hele arrangement 18. mars.

Trond Blindheim er norsk sosiolog som særlig har befattet seg med tema som markedsføring og forbrukeratferd. Han har siden 2005 hatt stillingen som rektor ved Høyskolen Kristiania. Blindheim er utdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo. Han har vært rektor ved Høyskolen Kristiania siden 2005. Han er en mye brukt kilde i «alle kanaler».

Blindheim skal han snakke om markedsføring og merkevarebygging omkring konseptet «Verdens Beste Byggematerialer».

Programmet

2022-programmet er foreløpig delt inn i fire temaer

  • Oppvarming
  • Verdens beste materialer
  • Miljø og bærekraft
  • Fagfolk og rekruttering

– Vår største utfordring er at vi har så mye å snakke om. Foreningen har et høyt aktivitetsnivå for å sikre bransjen gode rammebetingelser. Samtidig er det mange viktige dagsaktuelle faglige saker å håndtere. Vi mener vi har klart å finne en god balanse og fordeling mellom de nødvendige temaene. Programmet er ikke så langt unna komplett og tidlig i januar blir alle detaljer offentlig, smiler Per Henning Graff.

To sponsorer

Glass og Fasadeforeningen har gjennom å arrangere GFD i Bergen hatt et ønske om å styrke relasjonene med lokale aktører og synliggjøre medlemmene i både Bergens Glassmesterlaug og landet for øvrig.

Foreningen har derfor inngått sponsoravtale med medlemsbedriftene Veranda AS og Emmegi Scandinavia Norway Branch AB GFD 2022.

– Vi er glade for å få disse to selskapene med på laget. Vi får nå en god anledning til å presenter flere viktige faglige temaer. Som en del av et bedriftsbesøk torsdag 17. mars vil Elisabeth Flønes, senioradvokat hos Advokathuset Berngaard, belyse hvilke konsekvenser man møter om man oppfører drivhus og hagestuer uten forankring i Tek og Dok. På samme dag vil vi få se helt nye produksjonslokaler, som er utformet rundt en helt spesiell lagerrobot og en topp moderne CNC-maskin. Emmegi vil her gi en demonstrasjon av utstyret. Så vidt jeg vet er roboten den eneste av sitt slag i Norge, mener Graff.

Flere detaljer vil komme!

Les mer om arrangementet her

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.