AKTUELT
Foto av Eli K Bringeland Gilje

Eli K. Gilje Bringeland startet hos Vikeså Glassindustri AS 13. januar. Foto: Privat.

Ny Key Account Manager i Vikeså Glassindustri AS

Vikeså Glassindustri AS har ansatt Eli K. Gilje Bringeland som ny Key Account Manager. – Vi er glade for å kunne presenterer Eli som vår nye Key Account Manager. Hun har har 30 års erfaring og vil bli en god ressurs for våre kunder, sier daglig leder Kim Rasmussen.

Med stor kompetanse innenfor norsk produksjon og kunnskap om glass skal Eli K. Gilje Bringeland bidra veldig positivt til organisasjonen.

– Eli har gjennom 30 år bygd opp en enorm kompetanse og kunnskap innen dette feltet. Hun har stor erfaring når det gjelder valg og rådgivning av hvilket glass som bør brukes, både når det gjelder mot arkitekter, entreprenører og sluttbrukere, skriver Vikeså Glassindustri AS i en pressemelding til glassportal.no.

Kortreist og klimavennlig

– Med fortsatt stort fokus på kortreist glass og klimaavtrykk, skal Eli hjelpe Vikeså Glassindustri A/S videre med å få lokalt produsert og klimavennlig glass ut i markedet. Med ansettelsen av Eli står Vikeså Glassindustri A/S nå sterkere rustet til fremtiden, sier daglig leder Kim Rasmussen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298