AKTUELT

Kim Rasmussen.

Vikeså Glassindustri AS ansetter ny daglig leder

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne presentere Kim Rasmussen som ny daglig leder av Vikeså Glassindustri AS. Han har solid erfaring fra fasadeentreprenører, blant annet fra HubroHansen og HSHansen. Kim tilfører Vikeså Glassindustri AS verdifull kompetanse som vil styrke selskapet i sin videre utvikling, sier styreleder Erik Ålgård.

Vikeså Glassindustri AS er en komplett glassleverandør til fasadeentreprenører, dør- og vindusprodusenter og glassmestre. Våre fraktruter betjener jevnlig store deler av Sør-Norge. Vi har hovedproduksjon i Bjerkreim i Rogaland og engroslager og noe produksjon i Bergen. Vikeså Glassindustri har røtter tilbake til 1979 og er med sine 25 dyktige medarbeidere en av de største arbeidsgiverne i Bjerkreim kommune.

Hos Vikeså Glassindustri AS er vi veldig opptatt av rett kvalitet blir levert til kundene til rett tid. Vi gjør en stor innsats på å bevise at kvaliteten av norskprodusert isolerglass er i den beste enden av skalaen. Vikeså Glassindustri skal levere den beste pakken av totalkostnad, kvalitet og service til våre kunder.

– Jeg er glad for muligheten til å bidra i å gjøre Vikeså Glassindustri AS til en enda mer attraktiv leverandør for fasadeentreprenører, dør- og vindusprodusenter og glassmestre. Vi har mange områder vi skal jobbe aktivt med framover for å hjelpe våre gode kunder å lykkes i sine markeder. Allerede nå er det klart at det er en motivert stab som jeg ser veldig fram til å samarbeide med, sier Kim Rasmussen i en pressemelding.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av mann som sitter i en bil©Glass og Fasadeforeningen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.