• Foto av nettbrett

GF Digitale verktøy

Glass og Fasadeforeningen (GF) tilbyr sine medlemmer flere nyttige digitale verktøy.

Foto av smarttelefon med app for kvalitetsstyring

GF KS Online

Glass og Fasadeforeningen har kommet med et nytt kvalitetssikringssystem. GF KS Online – ditt nye digitale KS- og HMS-system kan brukes på byggeplass via smarttelefon og nettbrett.

Med GF KS Online får du tilgang til prosjektene, og kan enkelt føre avvik, lage endringsmeldinger, hente opp tegninger etc.

Les mer om GF KS Online.

Coverfoto Fagbok i glassfaget

Fagbok i glassfaget

For å sikre rekruttering til glassfaget arbeider Glass og Fasadeforeningen aktivt med å sikre en god fagopplæring. Vår digitale «Fagbok i glassfaget» er et moderne og godt læremiddel i denne sammenhengen.

Målgruppen for fagboken er lærlinger i glassfaget, §3.5 kandidater, kursdeltakere og faglærere i VG1 Bygg- og anleggssteknikk, skolerådgivere og andre som jobber med fagutdanning for yrkesfag. Hovedmedlemmer i GF tilbys gratis adgang til Fagboken.

Les mer om «Fagbok i glassfaget»

Illustrasjon av Boligmappa

Boligmappa

«Boligmappa» er eiendommens servicehefte. Over 1,5 million eiendommer har gjennom den digitale «Boligmappa» dokumentasjon på leveranser fra håndverkere. Boligmappa dekker privatboliger, hytter, leiligheter, borettslag, sameier, næringsbygg, skoler og svømmehaller. Alle gruppene ser visittkortet fra håndverkeren i sin mappe.

Glass og Fasadeforeningen vil at også våre håndverksbedrifter skal kunne benytte seg av muligheten til å dokumenter sin leveringskvalitet overfor oppdragsgivere og byggherrer.

Derfor har vi inngått samarbeid med «Boligmappa». Med hovedmedlemskap i Glass og Fasadeforeningen oppnår du 30% rabatt på brukerlisens.

Ta kontakt med Isabel Lien for å tegne avtale med Boligmappa. E-post: Isabel.lien@boligmappa.no, mobil: 90924802.

Les mer om «Boligmappa» for håndverkere.

Logo katode. Illustrasjon.

Katode

Effektiv og kontrollert prosess- og ressursstyring i bedriften bidrar til økt konkurransekraft. Sammen med ThinkLab har Glass og Fasadeforeningen utviklet og tatt i bruk en skreddersydd programvare for disse formålene. Programvaren og støttefunksjonene tilbys Glass og Fasadeforeningens medlemmer til meget fordelaktige betingelser.

Les mer om Katode eller ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Foto av glassgulv

Dimensjonering av glasstykkelser

Dimensjonering av glasstykkelser innebærer komplekse beregninger. Som medlem i Glass og Fasadeforeningen tilbys du profesjonell assistanse og kostnadsfri dimensjonering av glass til de ulike bruksområdene og innfestingssystemene i rekkverk, fasader, takkonstruksjoner inn- og utvendig i bygg.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.