Medlemssider

GF Digitale verktøy

Glass og Fasadeforeningen (GF) tilbyr sine medlemmer flere nyttige digitale verktøy.

GF KS Online

Glass og Fasadeforeningen har kommet med et nytt kvalitetssikringssystem. GF KS Online – ditt nye digitale KS- og HMS-system kan brukes på byggeplass via smarttelefon og nettbrett.

Med GF KS Online får du tilgang til prosjektene, og kan enkelt føre avvik, lage endringsmeldinger, hente opp tegninger etc.

Les mer om GF KS Online.

Logo GF KS online

Katode

Effektiv og kontrollert prosess- og ressursstyring i bedriften bidrar til økt konkurransekraft. Sammen med ThinkLab har Glass og Fasadeforeningen utviklet og tatt i bruk en skreddersydd programvare for disse formålene. Programvaren og støttefunksjonene tilbys Glass og Fasadeforeningens medlemmer til meget fordelaktige betingelser.

Les mer om Katode eller ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Logo katode. Illustrasjon.

ClearSight

Dimensjonering av glasstykkelser innebærer komplekse beregninger. Som medlem i Glass og Fasadeforeningen tilbys du profesjonell assistanse og kostnadsfri dimensjonering av glass til de ulike bruksområdene og innfestingssystemene i rekkverk, fasader, takkonstruksjoner inn- og utvendig i bygg.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

U-verdi og kaldras

Strenge bygningstekniske krav til energibruk og komfort i bygg resulterer i kombinasjoner av glass med høyverdige egenskaper.

Som medlem i Glass og Fasadeforeningen tilbys du meget konkurransedyktige vilkår for programvare og beregning av effektive U-verdier og kaldras, hvor det tas hensyn til klimatiske påkjenninger og forhold.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.