AKTUELT

Beate-Helene Andersen er ny regionleder for Sørbø Industribeslag AS. Foto: Harald Aase

Leder Sørbøs nye avdeling i Bergen

Sørbø Industribeslag fortsetter sin regionale satsing. I november åpnet selskapet sin nye avdeling i Bergen. Etableringen skal gi bedriften et generelt løft i Hordaland. Beate-Helene Andersen er ansatt som ny regionleder i Hansastaden.

Sørbø Industribeslag har lenge satset regionalt mot Trøndelag og Rogaland. Etter hvert er avdeling for Oslo og omegn blitt etablert. Med opprettelsen av ny avdeling i Sandbrekkveien i Bergen skal nå Hordaland erobres.

Beate-Helene Andersen har god erfaring fra byggevaremarkedet. Hun har de siste syv årene vært proffselger i XL-Bygg og kjenner dermed mange av sine nye kunder i fra før.

– Vinduer og dører har vært en del av min portefølje lenge, men glassmesterbransjen er ny for min del. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den delen av bransjen. Sørbø Industribeslag har et langt bredere produktspekter enn hva jeg trodde på forhånd. Spesielt var det overaskende mange flere varelinjer for glassbransjen, sier Beate-Helene Andersen.

– Hvordan skal Sørbø Industribeslag få fotfeste i Bergen?

– Akkurat nå handler det om å markedsføre oss og kanskje gjøre dette arbeidet litt mer spennende. Utover det handler det om å være til stede og alltid ha de varene kundene til enhver tid etterspør. Vi vil gjerne også være mer ute hos kundene når samfunnet åpnes opp igjen. Sist, men ikke minst, håper vi å kunne utnytte spillerommet og potensialet til Sørbø med å lansere nye interessante produkter.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298