AKTUELT

Lanserer neste generasjons innglassingssystem

Lumon Norge AS lanserer Lumon Glazing, et felles system som både kan festes på rekkverket av balkongen eller i full høyde fra gulv til tak.

– Vårt fokus har alltid vært på å designe, produsere og levere innglassinger av svært høy kvalitet og brukervennlighet i en kombinasjon med et stilrent og nordisk design. Vår visjon er å  være den beste og mest ettertraktede leverandøren av innglassing på markedet, sier daglig leder i Lumon Norge, Bjørn Haugsmoen, i en pressemelding.

Lumon Glazing er basert på 40 års erfaring fra tidligere innglassinger. Det har blitt videreutviklet basert på kunders tilbakemeldinger samt innovasjoner fra Lumons egne utviklere. Det nye systemet kan festes på rekkverket av balkongen, eller i full høyde fra gulv til tak.

Sikkerhet er alfa omega når det gjelder innglassinger. Lumons produkter er produsert og testet for å kunne tåle det varierende og tidvis harde klimaet vi har her i Norden.

– Det er svært viktig å velge rett produkt til rett balkong. Parametere som vindlast, størrelse og beliggenhet av balkongen avgjør tykkelsen på glasset og valget av aluminiumprofiler, fortsetter Haugsmoen.

– Vår nye fleksible produktlinje gjør at vi kan skape skreddersydde løsninger for hver eneste unike balkong. Vi har også laget flere ulike guider og blogger for å inspirere til et mer aktivt balkongliv, uansett om du har en innglassing eller ei, avslutter han.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Kursdeltakere og lærere på «Kurs i glassfaget for praksiskandidater».©Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Olav Tjøtta©Guro Waksvik / GF

Hekta på glass

Foto av glassmontajse©Appelbom
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.