Ny mann i SageGlass

SageGlass, som produserer elektrokrome glass, er på plass med ny mann i Norge. Jacob Ketner Vidkjær skal sørge for lokal tilstedeværelse i det skandinaviske markedet.

Etterspørselen etter elektrokrome glass til bruk som solskjerming er stadig økende. SageGlass har merket seg dette og har nå styrket seg imot blant annet det norske markedet. Jacob Ketner Vidkjær vil lede forretningsutviklingen for SageGlass i Skandinavia. Vidkjær kommer fra fasadeindustrien og har tidligere vært hos Ivarsson AS, et datterselskap av belgiske Etex, skriver SageGlass i en pressemelding til glassportal.no.

– Som følge av solens posisjon i sommer og vintermånedene, er solskjerming en stor utfordring i Skandinavia. Vår målsetting er å hjelpe arkitekter og byggherrer med å løse disse utfordringene uten at solskjermingen utføres på bekostningen av estetikk og tilgang til naturlig lys. Vi er glade for at Jacob Ketner Vidkjær nå vil sørge for å bringe vår ekspertise ut i markedet, sier Alan McLenaghan, administrerende direktør i SageGlass.