Faglig inspirasjon på GlassBuild Amerika

Glass og Fasadeforeningen og Expertreiser AS inviterer til GlassBuild Amerika. Messen, som arrangeres i Atlanta, er samlingsted for glass-, vindus- og dørindustrien i Nord Amerika.

– Vi er glade for å kunne gi våre medlemsbedrifter muligheten til å hente både faglig inspirasjon og sosialt utbytte, sier Per Henning Graff.

Reisen finner sted fra 11. til 18. september. GlassBuild arrangeres 12. – 14. september.

Glass og Fasadeforeningen har tradisjonelt arrangert turer til Nordbygg i Stockholm, Glasstec i Düsseldorf og BAU i München. GlassBuild Amerika, som arrangeres for 15. gang, blir foreningens andre reise utenfor Europa.

– Vi var på studietur til Shanghai 2010. Utover det har vi konsentrert oss om Europa. Men Glass og Fasadeforeningen skal være en motor som gir våre medlemsbedrifter faglig innhold og inspirasjon fra alle aktuelle markeder. Derfor tror vi at en reise til Atlanta, med et godt faglig rammeprogram, vil passe for flere av våre trofaste deltakere, sier Per Henning Graff.

Det er naturlig at en slik tur får kulturelle og sosiale innslag.

Atlanta ligger i Staten Georgia nord for Florida og vest for Alabama, på grensen til hva man kaller Bluegrass-feltet. På reisen får deltakerne innblikk i musikkhistorien og besøke stedene der store legender startet sine karrierer. Området er stinn av kultur- og musikkhistorie, og vi tar en rundtur til «Mekka» for Jazz, Blues, Country og Rock & Roll. Inkludert Country & Western Hall of Fame i Nashville, studioet til BB King og Elvis sitt Graceland.

Det faglige innholdet kombineres med en «tidsreise» i Amtrak fra Atlanta til New Orleans,

I New Orleans får man oppleve hvordan «Hurricane Katrina» påvirket området og hvordan det går med gjenoppbyggingen.

Her finner du nødvendig informasjon om arrangementet.