• Foto av nettbrett

GF Digitale verktøy

Glass og Fasadeforeningen (GF) tilbyr sine medlemmer flere nyttige digitale verktøy.

Foto av smarttelefon med app for kvalitetsstyring

GF KS Online

Glass og Fasadeforeningen har kommet med et nytt kvalitetssikringssystem. GF KS Online – ditt nye digitale KS- og HMS-system kan brukes på byggeplass via smarttelefon og nettbrett.

Med GF KS Online får du tilgang til prosjektene, og kan enkelt føre avvik, lage endringsmeldinger, hente opp tegninger etc.

Les mer om GF KS Online.

Coverfoto Fagbok i glassfaget

Fagbok i glassfaget

For å sikre rekruttering til glassfaget arbeider Glass og Fasadeforeningen aktivt med å sikre en god fagopplæring. Vår digitale «Fagbok i glassfaget» er et moderne og godt læremiddel i denne sammenhengen.

Målgruppen for fagboken er lærlinger i glassfaget, §3.5 kandidater, kursdeltakere og faglærere i VG1 Bygg- og anleggssteknikk, skolerådgivere og andre som jobber med fagutdanning for yrkesfag. Hovedmedlemmer i GF tilbys gratis adgang til Fagboken.

Les mer om «Fagbok i glassfaget»

Illustrasjon av Boligmappa

Boligmappa

Boligmappa er boligens digitale plattform og samler data og dokumentasjon om alle bygg og boliger i Norge – alt på ett sted.
I dag er det opprettet boligmapper på over 2,2 millioner hus, hytter og leiligheter, i tillegg til næringsbygg, kommunale bygg, slott og storting. Alt som har et gårds- og bruksnr har en boligmappe.
Informasjonen er tilgjengelig for eier av bygget- når og hvor man trenger det.

Den nye avhendingsloven ble innført 1.jan 2022. Dokumentasjon fra håndverkere er boligens verdipapirer! Dokumentasjonen kan også enkelt deles med bygningssakkyndig, DLE, kommune og eiendomsmegler.
Som bedrift styrker du din lokale synlighet i boligen som boligens håndverker i et synlig Visittkort. Visittkortet er synlig for alle boligeiere som enkelt kan søke opp din bedrift ved håndverkstjenester.
Trygt – seriøst – enkelt

Med hovedmedlemsskap i Glass og Fasadeforeningen oppnår du 10% rabatt på brukerlisens.

Ta kontakt med Ida Bøeng for å tegne avtale. E-post: ida.boeng@boligmappa.no, mob: 994 10 246

Les mer om «Boligmappa» for håndverkere.

Logo katode. Illustrasjon.

Katode

Effektiv og kontrollert prosess- og ressursstyring i bedriften bidrar til økt konkurransekraft. Sammen med ThinkLab har Glass og Fasadeforeningen utviklet og tatt i bruk en skreddersydd programvare for disse formålene. Programvaren og støttefunksjonene tilbys Glass og Fasadeforeningens medlemmer til meget fordelaktige betingelser.

Les mer om Katode eller ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Foto av glassgulv

Dimensjonering av glasstykkelser

Dimensjonering av glasstykkelser innebærer komplekse beregninger. Som medlem i Glass og Fasadeforeningen tilbys du profesjonell assistanse og kostnadsfri dimensjonering av glass til de ulike bruksområdene og innfestingssystemene i rekkverk, fasader, takkonstruksjoner inn- og utvendig i bygg.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.