• Illustrasjonsfoto Fagdagen 2019

Faglig lag med glass- og fasadebransjen

Onsdag 16. oktober på Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Uke 42 er årets viktigste uke for byggebransjen. Glass og Fasadeforeningen arrangerer «Glassarkitektur 2019» tirsdag 15. oktober, og «Fagdagen 2019» onsdag 16. oktober. Våre to arrangement kan kombineres med et besøk på Bygg Reis Deg 17. – 19. oktober.

Her presenterer vi «Fagdagen 2019». Vår Felles råvare, glasset, er et naturlig holdepunkt. Program, presentasjoner og utstilling er utformet i et samspill mellom viktige leverandører, og Glass og Fasadeforeningen.

Vi ønsker entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører og andre interessert fra næringen velkommen som  gjester. «Fagdagen» er også en arena som åpner for å utvikle tverrfaglige nasjonale kompetansemiljøer.

Program, presentasjoner og utstilling er utformet i et samspill mellom viktige leverandører og Glass og Fasadeforeningen.

Påmelding

Fakta

«Fagdagen» (Glassbransjedagen) ble første gang arrangert i forbindelse med Bygg Reis Deg i 1982. Arrangementet er etter hvert blitt en tradisjonsbærer for bransjens faglige utvikling, men har også et tydelig fokus på å pleie det gode fag- og bransjemiljøet.

Foreningen er opptatt av å fortelle om våre materialers styrker og svakheter med tanke på bruk, sikkerhet og miljø. Vi skal også vise at glass er det eneste byggematerialet som åpner for gjennomsyn samtidig som det oppfyller byggeforskriftenes krav til sikkerhet, miljø, helse og energi én ting.

 • Dato:

  Fagdagen 2019 arrangeres onsdag 16. oktober

 • Tidspunkt:

  Utstilling: 09.00 – 18.00
  Faglig program:  10.00 – 17.15
  Middag: 19.00 –

 • Påmeldingsfrist:

  7. oktober 2019

 • Betaling

  Faktura sendes før kursstart.

 • Avbestilling

  Ved avbestilling tidligere enn tre uker før arrangementet refunderes deltakeravgiften. Ved avbestilling etter dette refunderes ikke innbetalt deltakeravgift.

Utstillere:

 
Logo Per Mordt AS
Logo Wicona
Logo Assa Abloy
Logo Sapa
Logo HurtigrutaCarglass
Logo Pilkington
Logo Riis Bilglass
Logo SageGlass
Logo Schüco
Logo Geze
Logo MWE Nordic
Logo CG Glass
Logo Jet Bramo
Logo Smart Glass
Logo Glassoulutions
Logo Gothes Industribeslag
Logo Sika
Logo Steni
Logo Chromo Genics
Logo Magnorvinduet

Ønsker dere utstilling? Kontakt Jannicke, e-post: isaksen@gffn.no  tlf: + 47 414 14 440