AKTUELT

Rolf Driveklepp tiltrer stillingen som CIO i H-fasader for fullt fra 1. august. Foto: H-fasader

Ny IT-direktør i H-fasader

Rolf Driveklepp er ansatt som CIO (Chief Information Officer) i H-fasader. – Vi er glade for å ha Rolf med på laget. Han blir en viktig ressurs for oss fremover, sier Siw Skarbø, fungerende CEO i H-fasader.

– Driveklepp skal drive teknologisk endring og omforme det til et konkurransefortrinn for selskapet. Hans rolle blir viktig for å sikre at våre teknologiinvesteringer støtter og fremmer våre forretningsmål, og at vi holder tritt med den raske teknologiske utviklingen, sier Skarbø.

Foto av Siw SkarbøSiw Skarbø, fungerende CEO i H-fasader.Foto: Harald Aase

Siw Skarbø, fungerende CEO i H-fasader. Foto: Harald Aase

De to siste årene har Rolf Driveklepp vært ansatt som Forretningsutvikler IT i Flakk Management. Han har i hovedsak jobbet for reiselivsdivisjonen i Flakk Gruppen – men også for tekstildivisjonen (Devold). Før han kom til Flakk, jobbet han mange år med teknologi og forretning i bank.

Rolf vil ha både strategisk og operativt ansvar for teknologi og digitalisering i H-fasader, og vil inngå i selskapets ledergruppe.

LES OGSÅ: H-fasader vil erobre Norden

H-fasader leverer PVC vinduer og komplette fasadeløsninger i aluminium for alle typer bygg, og har egne avdelinger sentralt lokalisert over hele landet. Selskapet har også eget produksjonsanlegg i Litauen og nyopprettet salgskontor i Sverige. Rolf Driveklepp vil ha kontorsted på Stette utenfor Ålesund.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298