AKTUELT

GF Lærlingskole kan tilby praktisk opplæring, i alt fra bytte av frontruter til glassproduksjon, parallelt med at vi gir teoretisk opplæring. Foto: William Sandberg-Huseby

Populært skoletilbud

Fjerde kull på GF Lærlingskole har hatt sin siste samling. Oppstart for nytt kull med lærlinger er høsten 2024. – Vi ser ut til å doble antall lærlinger på skolen. Nå haster det med å melde inn kandidater, sier faglig leder Jonas van Zwieten Sivertsen.

GF Lærlingskole ble etablert i 2019 og nå inviteres kandidater til kull nummer fem til oppstart i august 2024.

GF Lærlingskole har som formål å forberede lærlingene både til teoretisk eksamen og den praktiske fagprøven.

– Det er viktig for oss å understreke det unike med vårt tilbud. Man kan ta teoretisk eksamen som privatist i alle fylker. Men glassfagets bredde krever at kandidater kjenner alle fagområdene. Derfor er det viktig for oss å fortelle at GF Lærlingskole kan tilby praktisk opplæring, i alt fra bytte av frontruter til glassproduksjon, parallelt med at vi gir teoretisk opplæring. Alle arbeidsgivere som har lærling eller ønsker seg lærling, bør merke seg dette. Husk også på at økt kompetanse fører til økt motivasjon og interesse for faget, sier faglig leder Jonas van Zwieten Sivertsen.

– Søknadsfristen er 20. juni, men vi regner med at klassen er fullsatt før den tid. Det er allerede påmeldt 12 lærlinger til de 16 disponible plassene. Derfor vil vi med dette oppfordre alle bedrifter med lærling til å melde inn lærlingene allerede nå, sier administrativ koordinator, Beate Solem.

Her kan du leser mer om GF Lærlingskole

Kontaktpersoner:

Jonas van Zwieten Sivertsen

Faglig leder

e-post: sivertsen@gffn.no

tlf: + 47 905 43 186

Per Henning Graff

Prosjektleder glass

e-post: graff@gffn.no

tlf: +47 915 64 455

Beate Solem

Administrativ koordinator

e-post: solem@gffn.no

tlf: + 47 922 96 785

Siste saker fra nyhetsrommet

Glass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298