AKTUELT

DEKO er spesialister på kontorinnredning.

Global aktør ny medlemsbedrift

Danske DEKO leverer systeminnredning, dører og ulike glassløsninger over hele verden. Nå har det tradisjonsrike danske selskapet blitt med på laget til Glass og Fasadeforeningen. – Vi ønsker å bli bedre kjent med det norske markedet, sier salgssjef Hans-Jørgen Vestergren Pedersen.

I juni 2022 ble «Bransjeforeningen for Systeminnredning i Yrkesbygg (BSY)» opptatt i Glass og Fasadeforeningen. 16 norske produsenter og innredningselskaper ble nye medlemsbedrifter som følge av overgangen. Foreningens sjette fagområde ble samtidig en realitet.

– DEKO tar med seg 52 års internasjonal erfaring og blir en viktig ressurs for oss. Samtidig vil danskene få tilgang til kilder som har kunnskap om våre kjernematerialer tilpasset norske byggeregler. Fagområdet «Systeminnredning» vil styrkes som følge av at DEKO nå blir en del av fagmiljøet i Norge, sier direktør Bjørn Glenn Hansen.

Etablert

DEKO produserer og distribuerer en rekke interiør produkter for innredning av kontorer. I hovedtrekk systeminnredninger, mobile skillevegger, dører og brannglass for gulv.

– Gjennom DEKOs landsdekkende forhandlernett, får vi god kunnskap om markedet. Med medlemskapet i GF får vi oppdateringer og tilgang på nødvendig informasjon om status og endringer i norske byggeregler og standarder. Lov- og regelverk gir rom for tolkning og dermed er det risiko for at leverandører kan underdimensjonere og levere feil produkter. Dette kan også være konkurransedrivende. Våre forventninger inkluderer at foreningen er en pådriver for at nasjonale byggemyndigheter gjennom regulering og endringer sikrer like konkurransevilkår. Og ikke minst at byggherrene får trygge og varige løsninger, sier Hans-Jørgen Vestergren Pedersen.

Foto av Hans Jørgen Pedersen

Salgssjef Hans-Jørgen Vestergren Pedersen ser stor nytteverdi av at DEKO blir medlem i Glass og Fasadeforeningen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298