AKTUELT

Espen Caspersen og Sandra Dögg Gudlaugsdottir er nye i H-fasader gruppen.

Nye ledere i H-fasader gruppen

Sandra Dögg Gudlaugsdottir er ansatt i H-fasader som innkjøpssjef, og H-fasader Stette AS har ansatt Espen Caspersen som service- og ettermarkedsleder.

–Jeg gleder med til å ta fatt på å bygge opp en strategisk innkjøpsfunksjon for H-fasader gruppen, sier Sandra Dögg Gudlaugsdottir, i en melding fra H-fasader gruppen

Sandra har arbeidet med innkjøp og ERP-system i over 20 år, med lengst fartstid i maritim bransje.

– Det er veldig stas å bli en del av en virksomhet med lang historie og lokal forankring i Norge, sier Gudlaugsdottir.

Espen Caspersen har lang erfaring innen eiendomspromotering/-salg internasjonalt. Han er utdannet innen teknisk tegning (DAK/BIM) og visualisering. Espen er allerede innleid for å bistå innkjøpsfunksjonen, men vil fra 1. august være ansatt som service- og ettermarkedsleder hos H-fasader Stette.

– Jeg har et ønske om å bidra med gode løsninger som effektiviserer og øker lønnsomheten, og ikke minst å bidra til enda mer fornøyde kunder, sier Caspersen.

– Vi er svært tilfredse med å ha fått på plass Sandra og Espen i disse viktige funksjonene. Begge stillingene er strategisk viktige for H-fasader sine vekstambisjoner i tiden framover. H-fasader skal ta større prosjekter og markeder i årene som kommer, sier CEO i H-fasader AS Tom A. Aas.

Rundt om i Norge er H-fasader fordelt på flere lokasjoner. Pr i dag finner du H-fasader i Bergen, Ålesund, Trondheim, Fredrikstad, Holmestrand og Oslo. Begge de to nyansatte vil ha base på Stette i Ålesund.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298