AKTUELT

Runar Soltveit har hatt sin siste arbeidsdag som administrerende direktør i Balkongentreprenøren.

Runar sluttet i Balkongentreprenøren

Etter å ha vært med å bygge opp Balkongentreprenøren gjennom snart 10 år, har Runar Soltveit sluttet som øverste leder. – Jeg skal inntil videre ha en rådgivende rolle i selskapet, noe jeg ser frem til med stor entusiasme, sier Soltveit.

Balkongentreprenøren har utviklet seg fra en gründerbedrift til å bli landets ledende i sin nisje. Selskapet driver med oppgradering av eldre borettslag, fortrinnsvis fasadeløsninger med helintegrerte innglassede balkongsystemer, skriver selskapet i en pressemelding.

– Å være med på en slik spennende reise er ikke alle forunt. Samtidig har det også vært noen svært krevende perioder. Spesielt gjennom pandemien der ordretilgangen stoppet helt opp fordi borettslagene ikke kunne gjennomføre fysiske generalforsamlinger, noe vi som tilbyder er helt avhengige av da våre prosjekter krever 2/3 flertall fra andelseierne. Dessuten har vi, som alle andre, vært sterkt påvirket av både inflasjon og leveranseutfordringer. Heldigvis har vi nå fått god kontroll på dette og har i dag en betydelig ordrereserve som er all time high. Veien videre vil derfor handle om å levere gode og lønnsomme prosjekter til det beste både for organisasjonen og våre kunder, sier Soltveit.

Balkongentreprenøren har i dag nærmere 50 faste ansatte, med hovedkontor i Bergen. Selskaper tilbyr imidlertid prosjekter over hele landet.

– Innovasjon og utvikling har vært høyt prioritert gjennom de årene jeg har ledet selskapet. Her har Glass og Fasadeforeningen vært en viktig støttespiller og bidragsyter med sin høye faglige kompetanse, og sitt sterke og ekte engasjement. Det er ingen tvil om at foreningen har en svært stor betydning når det gjelder utviklingen vi ser i bransjen, mener Soltveit.

Ny  daglig elder i Balkongentreprenøren

Ny administrerende direktør i Balkongentreprenøren er Nils Atle Torsvik (52).

Siste saker fra nyhetsrommet

Glass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av Harald Aase

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298