AKTUELT

Andrius Klincaras og Bjørn Myhre i Q-railing Norge. Foto: Harald Aase

Q-railing Norge tegner rekkverk i nye lokaler

Q-railing Norge satser videre i det nasjonale markedet. Andrius Klincaras er nyansatt teknisk tegner som skal løfte servicegraden enda et hakk opp.

Rekkverksspesialisten har byttet adresse. Med nye lokaler ved E18 på sørsiden av Drammen, er varemerket blitt godt synlig for trafikanter. Tilgjengeligheten for kunder og vareleveranser er blitt bedre og lagerkapasitet er doblet. Nå kan Q-railing Norge i praksis levere 300 meter komplette rekkverk i løpet av 24 timer.

Foto av Robert Boye

Robert Boye er fornøyd med lagerkapasiteten på deres nye adresse. Foto: Harald Aase

Mer effektive

Den viktigste nyheten er likevel nyansatt teknisk tegner Andrius Klincaras.

– Andrius tegner løsninger for alt vi leverer. Både som en del av prosjekteringsbistand for større kunder i prosjektmarkedet, men også når vi får ferdige bestillinger fra kunder og mindre prosjekter. Dermed får vi ut dokumentasjon og montasjebeskrivelser for alle oppdrag. Tidligere fikk vi utført dette arbeidet ved hovedkontoret i Tyskland. Når vi gjør dette in house blir det bedre effektivitet og kundeoppfølgingen blir mye bedre, sier daglig leder Robert Boye i Q-railing Norge.

Avdelingen i Norge består av Robert Boye, Bjørn Myhre-Nilsen, Andrius Klincaras, Tone Blichfeldt, Linn-Christin Pettersen og Helene Pedersen.

Nordmennene har omsatt for mellom 46 og 52 millioner kroner de siste tre årene. Internasjonalt omsetter Q-railing for nær en milliard.

– På kort sikt er målet 60 millioner kroner. Vi har bare drevet som egen avdeling av Q-railing siden 2019. Vi blir stadig bedre og får godt med både krav og påfyll fra konsernet. Men dette går begge veier. Gjennom vår kultur og driftsmodell bidrar vi også til å utvikle de andre internasjonale avdelingene, mener Boye.

Siste saker fra nyhetsrommet

Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298