AKTUELT

Odd Henrik Iversen ser frem til å utvikle H-Fasader Stette videre. Foto: H-fasader AS

Ny Daglig leder i H-fasader Stette AS

Odd Henrik Iversen tiltrådte 1. desember stillingen som ny daglig leder i H-fasader Stette AS.

Selskapet er en del av H-fasader AS, Norges største glass- og fasade-entreprenør. H-fasader Stette AS produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC, skriver H-fasader AS i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og å være med på å utvikle H-Fasader Stette videre, i tett samarbeid med de øvrige selskapene i H-fasader familien og Flakk gruppen. Det er en spennende bransje og konsern å gå inn i, med mye faglig tyngde, og dyktige kollegaer som jeg gleder meg til å bli kjent med. Med dette har vi et godt utgangspunkt i å skape videre vekst og lønnsomhet i et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø, sier Iversen.

Han har tidligere erfaring primært innenfor maritim industri og med et internasjonalt nedslagsfelt. Iversen kommer nå fra Vard Electro hvor han har sittet i sentrale stillinger som VP Project Management og COO.

– Vi er svært fornøyde med å få Odd Henrik med på laget. Hans erfaring og kompetanse vil være svært viktig for vår videre satsing, utvikling av selskapet, og gjennomføring av vår ambisiøse vekststrategi, uttaler Tom Aas, CEO i H-fasader AS.

H-fasader Stette AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass- og byggevarer helt tilbake til 50-tallet. Sammen med de øvrige søsterbedriftene i H-fasader har virksomheten produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger rundt om i Norge.

– Vår fokus er bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høv kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på, sier Aas.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Eivind BrøvigGlass og Fasadeforeningen
Foto av lærlinger i glassfaget på besøk hos Q-railing AS©Glass og Fasadeforeningen
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298