AKTUELT

Christoffer Reiersøl i Q-railing og Anders Tvetene i Glassfabrikken har signert ny samarbeidsavtale.

Glassfabrikken inngår et strategisk samarbeid med Q-railing

Glassfabrikken AS i Larvik og Q-railing har inngått et strategisk samarbeid. Partnerskapet skal tilby markedet løsninger for både glass og innfesting, som tilfredsstiller alle byggtekniske krav.

Glassfabrikken AS selger alle typer bygningsglass, men også komplette glassløsninger for næringslokaler og bolig. Nå har bedriften inngått et strategisk samarbeid med Q-railing Norge AS.

– Glassfabrikkens ambisjon er å være den beste glassleverandøren til profesjonelle glassbedrifter innen fasade, service og interiør. For rekkverk skal målet nås gjennom å tilby kvalitetsprodukter, kompetanse og oppfølging gjennom en forhandleravtale med systemleverandøren Q-railing. Sammen skal vi sikre varige og innovative løsninger for våre kunder ved å tilby den kvaliteten og dokumentasjonen som kreves i dag. For valg av rekkverksløsning er det mange faktorer som spiller inn og det kan være krevende å velge riktig. Samarbeidet gjør at vi kan drøfte ideer og muligheter og komme frem til løsninger som gir våre kunder konkurransefortrinn og sterkere posisjon i sitt marked, sier salgssjef Anders Tvetene i Glassfabrikken i en pressemelding.

I dagens marked er det stor konkurranse og de ulike leverandørene kan tolke byggereglene ulikt. Dersom man velger løsninger som ikke innfrir byggtekniske krav, utgjør dette en mulig sikkerhetsrisiko for sluttkunder.

Glassfabrikken og Q-railing skal derfor bidra med dokumentasjon og materiell som gjør det lettere for å markedsføre kvalitetsprodukter som tilfredsstiller sikkerhetskrav.

I 2019 etablerte Q-railing eget salgskontor og lager i Norge, Glassfabrikken har hatt produksjon og tilstedeværelse til det norske proffmarkedet innen glass og fasade siden 1993.

– Partneravtalens formål er enkel. Glassfabrikken skal betjene og levere kvalitetsproduktene til Q-railing uten at det skal gå på bekostning av pris og kvalitet, men heller inngå i en allerede kundeorientert og leveringsdyktig bedrift med stor gjennomføringsevne. Vi ser det som fordelaktig at seriøse proffkunder i glassbransjen kan få alt som trengs til drift fra en og samme leverandør og vi er trygge på at merkevaren vår blir ivaretatt og er forenlig med Glassfabrikken, sier Christoffer Reiersøl i Q-railing.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av roboter i glassproduksjonGlass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298