AKTUELT

Låsenteret har overtatte eierskapet i Glass & Låsservice i Haugesund. Arkivfoto

Låssenteret med nytt oppkjøp

Låssenteret har kjøpt Glass & Låsservice i Haugesund og overtok selskapet 1.juli. Bedriften er den største glassmesterbedriften på Haugalandet, med 15 ansatte og en årlig omsetning på ca. 25 millioner kroner de seneste årene.

– Med oppkjøpet av Glass og Låsservice slutter vi flere ringer. For det første vil vi med dette oppkjøpet sikre ytterligere synergieffekter innenfor vårt nye satsningsområde, glass. Det er krevende å være alene og nå kan vi samkjøre aktiviteter og innkjøp til både Stord, Odda og Haugesund, i tillegg til Alta og Kirkenes. Dette oppkjøpet gir oss definitivt en del positive stordriftsfordeler. Samtidig er det morsomt å registrere at dagens eier og driver tidligere har hatt en rolle sammen med gründerne for våre andre avdelinger i både Odda og Stord. Karl Arne Hagen er godt kjent og respektert i glass-bransjen og har blant annet bidratt med mange lærlinger inn i bransjen, noe de fleste vet jeg er veldig opptatt av, sier gründer i Låssenteret, Ståle Raa, i en pressemelding.

Familiebedrift

Glass og Låsservice er en skikkelig familiebedrift hvor både far, Karl Arne, mor Åse og flere av barna er heltidsengasjerte.

– Jeg tror tiden er inne for å komme inn i en større helhet og overlate driften til mer ekspansive krefter. Noen med større muskler enn det jeg har. Jeg har kjent Ståle Raa i et langt yrkesliv og vet å sette pris på hans forretningsmessige ekspansive tanker og han som person. Jeg er trygg på at han og hans folk vil forvalte vår mer enn 100-års tradisjon og arv videre på en god måte. På mange måter går vi fra en familiebedrift til en annen familie; Låssenteret-familien. Jeg og familien blir med som medarbeidere og på eiersiden videre i Låssenteret og ser frem til å forsterke fagmiljøet sammen med nye kollegaer. Alle ansatte vil også få tilbud om å bli med på eiersiden.

Om Låssenteret

  • Låssenteret AS er Norges største privateide aktør med et ledende fag- og kompetansemiljø innen lås, beslag, adgangskontroll, sikkerhetsløsninger og glass.
  • Låssenteret har 35 avdelinger og vil etter inngåelse av avtalen med Glass og Låsservice ha ca. 450 ansatte og en samlet omsetning på rundt 850 millioner kroner.
  • Selskapet har hatt en kraftig vekst de siste årene, både gjennom oppkjøp og organisk vekst, men selskapet har alltid hatt en lønnsom drift.
  • Låssenteret AS er eid av de ansatte, Ståle Raa og Procuritas.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298