AKTUELT

Frode Dahl og Brage R. Sundby er godt fornøyd med at de har flyttet inn i et bygg oppkalt etter sin egen arbeidsplass. «Noractor-bygget» er Sørumsands mest moderne næringsbygg. Foto: Adam Stirling

Noractor satser i fra nye lokaler

Noractor AS på Sørumsand har etablert seg i flunkende nye lokaler. Fasadeentreprenøren går offensivt til verks for å møte fremtiden. – Målet er å omsette for 60 millioner kroner i løpet av 2023, sier daglig leder Brage R. Sundbye.

For drøye to år siden tok Brage R. Sundbye over som daglig leder i tradisjonsrike Noractor AS. Den gang uttalte han blant annet at stoltheten ved å ta lederskap i et respekter selskap med et fantastisk arbeidsmiljø, i seg selv var en motivasjonsfaktor.

– Skal vi nå våre ambisiøse mål er nettopp et godt arbeidsmiljø, lojalitet, stabilitet og stå på-vilje helt avgjørende. Jeg er glad for at vi gjennom pandemien og for så vidt usikre tider har klart å opprettholde de gode interne forholdene, sier Sundbye.

Noractor AS har alltid tjent penger og omsetningen har ligget stabilt på mellom 40 og 50 millioner kroner de siste årene. Nå vil romerikingene ekspandere.

– Vår strategiske modell ligger fast. Vi skal fortsatt produsere våre dører, vinduer og fasader hos Nordmarkens Fasader i Töckfors. Veksten skal komme gjennom å vinne flere anbud. Våre montører er effektive, og vi klarer å rekrutte flere hender. Blant annet får vi en ny lærling i august. På kalkyle- og salg har vi derimot litt liten kapasitet. For å nå målet skal vi ansette en eller to prosjektselgere, sier Sundbye.

Glassmesteren

Noractor AS er både fasadeentreprenør og glassmesterbedrift. Kundene er i første rekke proffmarkedet. De nye og flotte kontorlokaler er bare et kort steinkast unna selskapets lager og verksted Glassmestertittelen i bedriften innehas av Frode Dahl. Han var den andre som gjennomførte Glass og Fasadeforeningens mesterbrevutdanning, Blimester.com.

– Jeg har vært i bedriften i seks år og trives vanvittig godt. Arbeidsmiljøet er upåklagelig, og vi har det moro sammen både på jobb og på privaten. Sjefen sjøl har funnet seg godt til etter ankomsten i 2020. Han er en staut kar og en leder det står respekt av, sier Dahl.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298