Lumon søker dyktige montører

Arbeidsgiver: Lumon Norge AS
Sektor: Privat
Stillingstittel: Montør
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Kom og jobb hos Lumon – En trygg arbeidsplass i et stort og spennende konsern.

Vi leter etter deg som er opptatt av kvalitet og detaljer i ditt eget arbeid og verdsetter et godt resultat. Ved å jobbe som montør hos oss får du en selvstendig og varierende hverdag. Arbeidet består i hovedsak av å montere skreddersydde produkter på det som ofte er det første man legger merke til på et bygg – fasaden.

Hos oss jobber du med montering hos privatkunder, både alene og i team. Du er også Lumons ansikt utad og trenger derfor å være profesjonell og positiv i møte med andre. Vår visjon er enkel – å skape «Bedre hjem». Sammen med våre tre kjerneverdier – «Alltid nær» – «Vi holder våre løfter» – «Bygger fremtiden sammen» så er Lumon et godt og trygt sted å jobbe.

Vårt hovedprodukt er innglassing, men vi har også glasstak og glassrekkverk i produktlinjen vår. For mer informasjon om våre produkter, se vår nettside på www.lumon.no.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med variert innhold og høy grad av selvstendighet og tillit.

Her er hva vi ser etter hos deg:

 • Du er opptatt av kvalitet og detaljer
 • Du gir kundene våre en god opplevelse
 • Skape godt arbeidsmiljø ved å være en god kollega og positiv bidragsyter
 • Som montør i Lumon skal du aktivt jobbe for å nå avdelingens målsetninger
 • Du skal dele Lumons verdier

Personlige egenskaper:

 • Språk – du må beherske norsk, men flytende engelsk hos rett kandidat kan godtas
 • Førerkort klasse B
 • Teknisk innsikt, en problemløser og detaljfokus
 • God evne til å lære raskt
 • Høy grad av ansvarsfølelse og eierskap til det man leverer
 • Lift-sertfikater er ønskelig, men ikke et krav
 • Evne til å jobbe selvstendig og i team
 • Kundevennlige holdninger
 • Erfaring innenfor montasje og byggeteknisk blir høyt vektlag

Hvis dette er deg og virker interessant, så vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode muligheter til å vokse som montør med bransjens beste produkter
 • Trygg arbeidsplass i et stort og spennende konsern
 • Arbeidsbil
 • Om uhellet skulle være ute og du blir skadet vil vi ta vare på deg gjennom vår helseforsikring
 • Lønn etter egen lønnsmodell, med mulighet for bonuser
 • Særdeles god pensjonsordning

Send søknad:

Logo Lumon

Lumon er en ledende leverandør innen balkonginnglassing og balkongfasader. Med lang erfaring og langsiktig produktutvikling basert på brukeropplevelser over flere tiår, tilbyr Lumon skreddersydde balkonginnglassingsløsninger til sine kunder. Kompromissløs kvalitet og kontinuerlig produktutvikling har gjort Lumon til en stor og anerkjent aktør over hele verden, med mer enn én million fornøyde kunder.

Lumon hjelper deg å komme nærmere naturen, og nyte balkongen uansett vær eller vind. Vi er et veletablert firma med 40 års erfaring i bransjen og tilbyr egenproduserte løsninger og produkter. Lumon står for hele verdikjeden fra utvikling, til produksjon og helt frem til ferdig monterte produkter hos kunden.

HVORFOR JOBBE HOS LUMON

 • Vi kan tilby muligheten til å vokse både på et personlig og proffesjonelt plan
  Vi i Lumon vil at du skal lykkes, og at din karriere gir deg vekst. Vi som et voksende globalt selskap, har stor tro på at vår kontinuerlige investeringer i våre ansatte er grunnlaget for vår suksess.
 • Sikkerhet er viktig for oss, uansett om du jobber med montasje, salg eller i administrasjonen
  Våre medarbeideres sikkerhet er svært viktig for oss i Lumon. Vårt mål er at hver eneste ansatt har det like bra når de kommer på jobb, som når der er ferdige for dagen. Vi jobber med forebyggende sikkerhetsarbeid ved å ha faste sikkerhetsrunder på byggeplassene, på lager og på kontorene våre i faste intervaller. På denne måte håper vi å kunne forebygge og sørge for en sikrere arbeidsplass.
 • Vi vil at vår ansatte skal være fornøyde
  Vi gjennomfører personalundersøkelser tre ganger om året. Resultatene blir systematisk fulgt opp av personalet og nøye gjennomgått. Våre ansatte mener at det beste med å jobbe hos Lumon er de fantastiske kollegaene, at vi er en stor, internasjonal og trygg arbeidsgiver som gir muligheten for utvikling.

Mer info på: lumon.com/no