AKTUELT
Foto av foredragsholdere
Foto av foredragsholdere

Sjekk hvem som kommer til GFD

Glass og Fasadedagene er bare tre uker unna. Arrangementet har passert 100 påmeldte og programmet og foredragsholdere er endelig helt på plass.

GFD 2022 blir et faglig og sosialt høydepunkt over tre dager.

Våre tidligere planlagte arrangement i Bergen har gjennom årene blitt forfulgt av force majoure. Etter to års «tørke» ser vi frem til å endelig treffe bransjen igjen, sier prosjektleder Per Henning Graff.

Her er en oppsummering av det faglige programmet

Torsdag:

Vi møtes hos Veranda AS og får høre Hedda Emilie Bratt fra Advokatfirmaet Berngaard snakke om hvilke krav i TEK og Dok tilbydere av drivhus skal forholde seg til.

Kent Husebye og Ronnie Pedersen viser frem optimal fabrikklogistikk og gir en demonstrasjon av Emmegi Quadra3 L2 – CN7 og Ciampalini lagerseksjon.

Fredag:

Vi innleder med to lokale kjendiser. Først et spenstige og inspirerende innlegg fra Eli Kari Gjengedal og deretter skal Trond Blindheim gi oss noen tips om markedsføring av Verdens Beste Byggematerialer.

Fagsekvensen fortsetter med;

  • Lasse Björkström (Stålprofil) og Morten Dalby (Vetrotech): Glass, aluminium og stål – materialer som sikrer fremtiden.
  • Roar Lund-Johnsen, sivilarkitekt MNA og Sigurdur Gunnarson, Dr.ing strukturanalyse (Asplan Viak): Innovativ bruk av glass og aluminium i Tøyenbadet
  • Arvid Bjerkestrand, Senior sivilarkitekt (En Til En Arkitekter/Bergen): Arkitektur for utfordrende topografi og barske værforhold
  • Krister Falk, Enhetssjef Glass og Lina Grund, forsker Glass ved institusjonen RISE i Sverige: RISE of glass. Nye laminatfolier og fremtidens muligheter med dynamiske glass
  • Bjørn Glenn Hansen om Nordisk samarbeid: Association of Glass Nordic
  • Oskar Storm (Saint Gobain Glass): Sirkulær bruk av glass
  • Mirja Emilia Ottesen (Fagansvarlig Nomiko/Ruteretur AS): Kampen om returglasset
  • Eirik Persson, Avdelingsleder tilkomstteknikk og Erlend Siem, forretningsutvikler (Høyden AS): Fagfolk helt på Høyden
  • Bjørn Glenn Hansen og Per Henning Graff (Glass og Fasadeforeningen): Dagens kunnskapssenter for fremtidens bransje

Fredag kveld byr vi på en skikkelig overraskelse, som vi tror kommer til å smake godt 😉

Vi gjør oppmerksom på at vi har knapt med hotellrom fra torsdag 19. til fredag 20. mai. Kryss av for «venteliste» om du kommer for å delta på torsdagens program.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Roar Bjørnstadhaugen©Harald Aase / Member Media
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298