AKTUELT

Rune Langbråten. Foto: Privat

Langbråten blir salgssjef i Vetrotech

Rune Langbråten er tilbake i Saint-Gobain-systemet. Nå blir han «Sales Manager Norway» i Vetrotech Nordic and Baltic.

I den norske avdelingen skal han jobbe sammen med Morten Dalby og Aina Broen Freitag.

Langbråten har lang bransjeerfaring. Først og fremst i Saint-Gobain Bøckmann der han startet sin karriere i det som en gang var fasadeavdelingen i selskapet.

GlassTeam AS overtok den virksomheten ved inngangen til 2014 og som følge av den endringen fulgte Langbråten med overgangen. Han var en av flere montasjeledere tilknyttet GlassTeams avdeling på Kløfta.

Etter et par år i Glassolutions gikk ferden videre til Si Glass i Sauda.

Langbråten er både autorisert glassrådgiver og autorisert fasaderådgiver og har med seg god faglig balast til Vetrotech.

Kjenner bransjen

– Jeg gleder meg til å få Rune til Vetrotech Nordic and Baltic. Han vil passe veldig fint inn i vårt profesjonelle team. Rune har erfaring innenfor salg av glass og aluminiumssystemer fra tidligere. Han kjenner bransjen og flere av våre kunder, noe som passer oss godt. Jeg gleder meg til å presentere Rune for våre norske kunder, sier Morten Dalby, som blir Langbråtens nærmeste overordnede.

Vetrotech leverer i hovedsak produkter med ekstreme sikkerhetsfunksjoner og brannhemmende egenskaper. Morten Dalby har hatt hånd om begge porteføljene.

Nå deles dette mellom de to opplendingene.

– I hovedsak skal jeg selge brannglass for Vetrotech og Morten sikkerhetsglass. Men vi vil samarbeide mye i starten. Systemer og arbeidsform kjenner jeg i fra før og jeg er vant til å være mye på farten. Jeg også glad for at Vetrotech Nordic and Baltic er medlem i Glass og Fasadeforeningen. Det er hyggelig å bli i bransjen og holde kontakten med det faglige miljøet, sier Rune Langbråten.

Siste saker fra nyhetsrommet

Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298