AKTUELT

Kent Huseby ser frem til å være en del av Glass og Fasadeforeningens faglige fellesskap, og å demonstrere Emmegi Quadra3 L2 – CN7 og Ciampalini lagerseksjon på Glass og Fasadedagene i Bergen. Foto: Privat

Emmegi Norge nytt medlem i foreningen

Emmegi Scandinavia Norway Branch er innmeldt i Glass og Fasadeforeningen. Selskapet leverer maskiner for bearbeiding av aluminium, stål og PVC.

– Vi ser at de fleste fasadeprodusenter er medlemmer i foreningen, så ved å bli medlem tror vi vil få et enda tettere samarbeid med bransjen, sier Country Manager Kent Huseby.

Emmegi Norge er en filial til Emmegi Scandinavia AB i Sverige som igjen er et datterselskap av Voilap / Emmegigroup i Italia.

I tillegg til maskiner for bearbeiding leveres løsningen innen logistikk og håndteringsutstyr som traller og arbeidsbord, samt forskjellige typer paternosterverk og heissystem for lagring av profiler og deler.

– Over 60% av våre kunder er bedrifter innen fasade, dør og vindu innen aluminium, stål og PVC. Våre maskiner er i stor grad designet og tilpasset byggesektoren og vi jobber aktivt ute i markedet for å se og lære om trender og utfordringer. Glass og Fasadeforeningens møteplasser er i så måte glimrende for oss. Tilbakemeldinger fra bransjen formidles til Emmegi Italia som grunnlag for videre utvikling av maskiner, forteller Kent Huseby.

Sponsor sammen med Veranda AS

Glass og Fasadeforeningen har gjennom å arrangere GFD i Bergen hatt et ønske om å styrke relasjonene med lokale aktører og synliggjøre medlemmene i både Bergens Glassmesterlaug og landet ellers.

Foreningen har derfor inngått sponsoravtale for GFD 2022 med den etablerte medlemsbedriften Veranda AS og nykommeren Emmegi Scandinavia Norway Branch AB.

– Vi er glade for å få disse to selskapene med på laget. Vi får nå en god anledning til å presenter flere viktige faglige temaer. Som en del av et bedriftsbesøk torsdag 19. mai blir det demonstrasjon av Emmegi Quadra3 L2 – CN7 og Ciampalini lagerseksjon. På denne sammenkomsten vil også Elisabeth Flønes, senioradvokat hos Advokathuset Berngaard, belyse hvilke konsekvenser man møter om man oppfører drivhus og hagestuer, uten forankring i Tek og Dok, sier prosjektleder Per Henning Graff.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298