AKTUELT

Mads Appelbom og Andreas Appelbom foran nytt lokale på Kræmer Brygge. Foto: Ry kommunikasjon AS

Ønsker vekst i et vanskelig marked

Glassmester Appelbom AS i Tromsø har flyttet til nye lokaler og ser etter flere medarbeidere. – Vi er glade for å endelig være på plass på nytt sted, men skulle ønske at det var enklere å rekruttere kvalifiserte medarbeidere, sier daglig leder Andreas Appelbom.

Selskapet har hatt en nedgang i omsetning de siste to årene. Færre investeringer i nybygg i prosjektmarkedet er en del av forklaringen. Avventende byggherrer i ROT-markedet en annen. Appelbom sier likevel at selskapet ønsker å rigge seg for fremtidig vekst.

– Akkurat nå er markedet i vårt primærområde, Tromsø by, litt vanskelig. Men vi har en struktur som gjør oss omstillingsdyktige, og har tro på at det snur, sier Andreas Appelbom.

– Hvordan skal dere utnytte deres nye lokaler?

– Vi mente opprinnelig at det ikke var mulig å få en mer sentral plassering enn vår tidligere adresse. Der tok vi feil. Her på Kræmer Brygge har vi kort vei til alt og er synlige i bybildet. Her har vi fått lager, et lite verksted og ikke minst en større butikk. Både byggmestere, byggherrer og private ønskes velkommen. Vi har plass nok til at får vist frem hele vårt produktspekter fra fasadeelementer, inn- og utvendig solskjerming, vinterhager, innglassing av balkonger, glass til kjøkken, bad og øvrig interiør.

Foto av glassdør med logodekor

Logodekor på glassvegger i interiøret er en nødvendig del av profileringen av en glassmesterbedrift. Foto: Ry kommunikasjon AS

Rekruttering

Samtidig som Glassmester Appelbom AS posisjonerer seg strategisk i byen er søkes det også etter folk.

– Rekruttering er også en utfordring og vi går derfor bredt ut. Vi ser etter nye medarbeidere og vi skal erstatte noen. Derfor søker vi etter flere flinke lagspillere med erfaring fra glass, solskjerming og andre typer bygningsarbeid som tømrer, snekker, blikkenslager og lignende. Vi tror vi kan vise oss frem som en attraktiv arbeidsplass, og håper å få på plass nye medarbeidere i løpet av vinteren, sider Appelbom.

Foto av kontorlokale

God utnyttelse av teknisk dør. Flatene er foliert med forsidene til veilederne fra Glass og Fasadeforeningen. En QR-kode på hver enkelt gjør nedlasting enkelt. Foto: Ry kommunikasjon AS

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.