AKTUELT
Foto av Frank Føleide, Thomas Blom, Andreas Nylund og Connie Holvik

Frank Føleide, salgsingeniør WICONA og Thomas Blom, salgssjef for WICONA i Norden (ytterst) delte ut pris til Andreas Nylund, prosjektleder og Connie Holvik, daglig leder i John Holvik AS.

Hydro CIRCAL Award 2021 til Sagstuen og Holvik Glas

I forbindelse med GFs arrangement og fellesstand på Bygg Reis Deg ble Hydro CIRCAL Award tildelt de norske WICONA-kundene John Holvik AS og Sagstuen AS. Utmerkelsen bli gitt på bakgrunn av bruk av fasadesystemer med legeringen Hydro CIRCAL.

WICONA takker sine kunder som bidrar til et bedre klima ved å benytte legeringen Hydro CIRCAL, aluminium resirkulert fra tidligere brukte byggprodukter, leser vi i en pressemelding.

For over to år siden byttet WICONA aluminiumlegering for fasade-systemene WICTEC 50 og WICTEC 60 til den resirkulerte end-of-life (EoL) aluminiumslegeringen Hydro CIRCAL.

Siden august 2020 har WICONA også levert dørsystemet WICSTYLE og vindussystemet WICLINE i legeringen Hydro CIRCAL.

Med en EoL resirkulerings-andel på minst 75%, er denne lav-karbonlegeringen unik på markedet med sitt fotavtrykk på kun 2,3 kg CO2 pr. kg aluminium.

Produksjonsprosessen er fullt sporbar, og Hydro CIRCAL-produktet er sertifisert av den uavhengige tredjeparten Det Norske Veritas (DNV), og bekreftet med en Environmental Product Declaration (EPD).

Så langt har WICONAs kunder allerede bidratt til å spare mer enn 40.000 tonn CO2 med vår nye resirkulerte aluminium, målt mot gjennomsnittlig karbonfotavtrykk for primæraluminium produsert i Europa.

– Denne enorme suksessen i form av forbedret bærekraft til bygningers fasader ville ikke ha vært mulig uten WICONAs kunder – så vi vil hermed si et stort TUSEN TAKK, sier Thomas Blom, salgssjef for WICONA i Norden.

Foto av Simen Sagstuen og Thomas Blom

Simen Sagstuen, daglig leder i Sagstuen AS, fikk prisen utdelt av Thomas Blom, salgssjef for WICONA i Norden.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.