AKTUELT

Ny vindussystem med integrert solskjerming presenteres på Bygg Reis Deg. Foto: Schüco

Ny Zip Design Screen på BRD

Elverhøy Aluminium og Glass AS er utstiller på «Verdens Beste Byggematerialer» på Bygg Reis Deg. Der skal fasadentreprenøren blant annet vise frem Schüco AWS vindussystem med integrert solskjerming.

Glass og Fasadeforeningen har opprettet en 600 m2 stor paviljong der 24 utstillere skal vise frem bransjes faglige bredde og en mengde innovative produkter for alle besøkende på Bygg Reis Deg 2021, 20. – 23. oktober 2021.

Elverhøy Aluminium og Glass AS er en av totalt 25 utstillere som presenterer bransjens fag og materialers bruksområder.

– Vi er stolte av å kalle oss totalleverandør av dagslyssystemer og vi vil vise besøkende på Bygg Reis Deg hva som er mulig innenfor solskjerming, vinduer, dører og fasader. Vi er Schüco Premium Partner og vi vil blant annet vise frem en utvendig, komplett integrert solskjerming av tekstil med høy vindstabilitet. AB ZDS (Aluminium Blind Zip Design Screen) en utvendige elektrisk dreven solskjerming som reduserer varmetilførselen til bygningen effektivt på solfylte dager. Systemet kan integreres i Schüco AWS vindussystemer, sier daglig leder i Elverhøy Aluminium og Glass AS i en pressemelding.

Foto av zip-screen

Med en transparens fra 0 % til 14 % (avhengig av type tekstil og vevstetthet) beholdes ulike grader av utsyn med duken i nedsenket posisjon. En robust innfestning via styreskinner langs sidekarmene sikrer at solskjermingen tåler vindhastigheter opptil 25 m/s (vindstyrke 9 til 10 på Beaufort-skalaen). I tillegg er duken utført med en zip-føring som sørger for at screenen holdes stramt.

Solskjermingen finnes tilgjengelig i ulike duk-varianter for å kunne tilpasses ulike fasader. Den er også tilpasset for integrasjon i Schücos nye generasjon elementfasader AF UDC 80 (Aluminium Façade Unitized Dynamic Construction).

Foto av zip-screen

– Elverhøy Aluminium og Glass har mange års erfaring og spesialkompetanse på Schüco produkter. På grunn av tett samarbeid leverer Elverhøy skreddersydde løsninger. Dette åpner for stor kreativitet og fleksibilitet i prosjektene. Besøk oss i Hall B, stand 02-20, for å snakke om ditt neste prosjekt, inviterer Jan Remy Taaje.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.