AKTUELT

Piren Mandal og er et av Glasekspertens siste prosjekter i Norge. Her har de levert 260 glass med den ekstra sterke lamineringsfolien Saflex Structural. Foto: Glaseksperten

Jørgensen til Glaseksperten

Svein Jørgensen er ansatt som ny area sales manager i Norge.

Glassprodusenten Glaseksperten har vind i seilene i Norge med flere store prosjekter. Blant annet 260 glassløsninger til det luksuriøse boligbygget Piren i Mandal. Som et resultat av den økende etterspørselen, satser selskapet nå en enda mer ambisiøst og har ansatt Svein Jørgensen som ny area sales manager i Norge, skriver Glaseksperten i en pressemelding

I Sør-Norge er det nettopp oppført 24 splitter nye luksusleiligheter med sjøutsikt og med en sentral beliggenhet i forhold til byen. Prosjektet heter Piren Mandal og er et av Glasekspertens siste prosjekter i Norge. Her har den danske glassprodusenten levert hele 260 glass med den spesielle og ekstra sterke lamineringsfolien Saflex Structural.

Foto av Piren Mandal

Glaseksperten opplever økende interesse fra det norske markedet. De leverer glassvern som både kan skape utsikt og som skjermer for vinden. Foto: Glaseksperten

Glassene, med et samlet areal på 322 kvadratmeter, er benyttet som rekkverk rundt bygningens takterrasser og balkonger. I følge selskapets eksportsjef, Siggi Strandeng, vil flere lignende norske prosjekter forhåpentligvis være på vei snart:

– Vi har den siste tiden opplevd en økende interesse fra det norske markedet og vi håper trenden fortsetter,. Det er spesielt høyprofilerte prosjekter med flere etasjer, utsikt og takterrasse som er etterspurt, og vi leverer derfor mange glassvern, som både kan skape utsikt og som skjermer for vinden på de mange balkongene og terrassene. Med ansettelsen av Svein Jørgensen som ny area sales manager, øker vi fokuset på eksport til Norge og styrker området slik at vi kan utnytte momentumet vi har.

Jørgensen har allerede lang erfaring etter mange år med salg av glass hos NSG Pikington og Vikeså Glassindustri. I tillegg har han et inngående kjennskap til Norge som marked og et stort nettverk som han kan trekke på. Han er derfor nesten skreddersydd til stillingen, og vi setter stor pris på å ha ham med på laget, sier Strandeng i pressemeldingen.

Svein Jørgensen er også fornøyd med å kunne prøve seg på salg i det danske selskapet og gleder seg til de kommende oppgavene:

– Glaseksperten er et dynamisk selskap med mange muligheter og god driv, og jeg er derfor stolt over å være en del av teamet. Jeg får god mulighet til å bruke mine ferdigheter innen både glass og salg, noe som er en klar fordel, og det blir spennende å prøve salg og eksport på tvers av landegrenser. Jeg gleder meg derfor til mange spennende prosjekter, sier area sales manager, Svein Jørgensen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av mann som sitter i en bil©Glass og Fasadeforeningen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.