AKTUELT

Når dørene åpnes onsdag 20.oktober kl 09.00 ønskes både unge og eldre, nye og gamle besøkende velkommen. 

Jubler over normal avvikling av Bygg Reis Deg

Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø ser frem til en normal avvikling av Bygg Reis Deg.

– Lørdag 25.september ble en merkedag for hele Norge. Regjeringen vedtok at man kunne gjenåpne samfunnet etter 561 dager med restriksjoner. For oss som har jobbet med forberedelser til et stort arrangement som Bygg Reis Deg i snart to år var det en ekstra hyggelig nyhet å få med seg i innspurten mot årets messe. Vi har hatt troen på at det skulle ordne seg i lang tid og har jobbet som normalt siden tidlig i våres. Nå gleder vi oss på egne og våre utstilleres vegne. Vår misjon er å bidra til økt kunnskapsdeling på vegne av våre utstillere slik at de kan øke sin konkurransekraft og at våre besøkende kan få et byggeprosjekt av best mulig kvalitet, sier Nybø i en pressemelding.

Nye åpningstider

– Når vi åpner dørene onsdag 20.oktober kl 09.00 er det med glede vi kan ønske både unge og eldre, nye og gamle besøkende velkommen. Nytt av året er at vi har utvidet våre åpningstider slik at vi åpner kl 09.00 på hverdagene:

Onsdag 20.oktober kl 09.00 – 18.00
Torsdag 21.oktober kl 09.00 – 20.00
Fredag 22.oktober kl 09.00 – 18.00
Lørdag 23.oktober kl 10.00 – 18.00

Les også: Ønsker velkommen til «Fagdagen 2021»

Her kan du bestille gratisbillett

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.