AKTUELT

Kristian Winje gleder seg til nye utfordninger som salgssjef i Schüco Norge. Foto: © Schüco International KG

Kristian Winje ny salgssjef i Schüco Norge

Fra og med september vil Kristian Winje være ny salgssjef og dermed fremtidig første kontaktpersonen for Schüco partner over hele landet.

Kristian har mangeårig erfaring med salg og kundeservice og kommer fra stillingen som salgssjef i ASSA ABLOY, skriver Schüco i en pressemelding.

– Kristian peker seg ut som en person man ønsker å jobbe sammen med og å ha på lag. Vi gleder oss til å få med oss Kristians erfaringer og innspill og ser fram til et kreativt samarbeid, sier Gøran Karlsen, daglig leder i Schüco Norge.

Schüco har vært representert i det norske markedet i rundt 50 år, og har opparbeidet en solid posisjon som en ledende systemleverandør.

Selskapet i Norge består av et team på 13 ansatte og har et stort nettverk av fasadeentreprenører med kompetanse og lang erfaring med produksjon av Schücos vinduer, dører og fasader til næringsbygg og boliger.

Kristian skal være en støtte for eksisterende og nye partner gjennom hele prosesskjeden og skal fungere som en rådgiver som finner de beste løsningene for dem i tett samarbeid med Schüco-teamet.

– Jeg kommer fra en relatert bransje og har sett Schüco fra utsiden. For meg virker det som et svært spennende selskap, langt fremme på innovasjon og teknikk, et solid varemerke, og høyt kompetente medarbeidere. Derfor var det lett å takke ja til en stilling hos Schüco. Jeg håper å kunne bidra til en fortsatt god utvikling av selskapets relasjon til kunder og marked, forteller Kristian.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av deltakere på Vestfold og Telemark Glassmesterlaug årsmøtePrivat
Foto av kursdeltakere.©Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.