AKTUELT

Jan Frode Hagen og Dag Ove Pettersen. Foto: Cosentino

Hagen med ny jobb i Cosentino

Jan Frode Hagen har skiftet beite. Han er nyansatt som House Builder Sales Manager i Cosentino Norway. – Vi er glade for å få med Hagen på laget og vi forsterker dermed vår satsing i privatsegmentet, sier daglig leder Dag Ove Pettersen.

Jan Frode Hagen har lang og bred erfaring fra bygge-, glass- og fasadebransjen. Blant annet har han jobbet som Key Account Manager i Pilkington og Distriktsansvarlig Østlandet i Sørbø Industribeslag.

– Jan Frode god erfaring som passer for en av våre viktigste målgrupper, nemlig husbyggere og eiendomsutviklere. Hagen skal primært jobbe med alle overflater, fra baderom til kjøkken, uteområder og fasade, innenfor boligsegment. Prosjektene er alt fra eneboliger til rekkehus, hytter og leiligheter. Stillingen er landsdekkende og nyopprettet i Norge, forteller Dag Ove Pettersen i en pressemelding.

Cosentino Norway er en del av Cosentino Group. Selskapet produserer og distribuerer overflatematerialer av høy kvalitet for design og arkitektur. De ulike merkevarene er Silestone®, Dekton® og Sensa by Cosentino®.

– Cosentinos produkter blir spennende å jobbe med. Etter min mening er materialene innovative og aktuelle for flere bruksområder enn de hva de mest kjent for. Innfestingssystemene gjør integrasjon med andre fasadeløsninger enkel og de fysiske egenskapene står for eksempel ikke tilbake for tradisjonelle fasadematerialer. Jeg er glad for å få denne muligheten, sier Jan Frode Hagen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av mann som sitter i en bil©Glass og Fasadeforeningen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.