AKTUELT

Bildet t.h: KS-ansvarlig Fredrik Reichenberg, daglig leder Jannicken Kristoffersen, driftssjef Arne Auset og avd.leder verksted Morten Auset. Foto: Christer Lysfjord

─ Nå kaster vi loss!

─ Det har vært en kronglete vei frem hit, men nå setter vi i gang med GF KS Online hos oss, sier Jannicken Kristoffersen, daglig leder i R. Daaland AS, og styreleder i Glass og Fasadeforeningen.

– Vi har hatt flere systemer, og var innom en egenlaget løsning i SharePoint, men har innsett at alt bør henge sammen for å få det til å fungere. Vi så på GF KS Online da det ble lansert i 2017, men den nye demonstrasjonen nå i vår overbeviste oss om at det var riktig å ta steget. Med GF KS Online får alle våre ansatte en app for registrering av avvik, kalendre, rutiner for kontroll av utstyr, sjekklister for fallsikring, påminnelser om fallsikringskurs osv. Det vil kreve mye av oss, men vi får forhåpentlig igjen i bedre rutiner og kontroll, fortsetter hun.

På spørsmål om hva det var som gjorde utslaget kommer det kontant:

─ Det er mye mer krav til dokumentasjon fra oppdragsgivere og entreprenører i alle ledd nå, og vi ser at GF KS Online kan hjelpe oss med å få alt dette i samme system. Nå får vi tilrettelagt for god dokumentasjon fra prosjektering, via produksjon i både verksted og ute på byggeplass. En annen utløsende faktor for oss var at det var virket som et system vi kunne påvirke til å bli enda bedre tilpasset oss.

Foto av KS Online app-bruker

Hos Daaland foretas heretter all registrering gjennom egen app på mobil eller nettbrett. Foto: Christer Lysfjord

Kan kaste papiret

På spørsmål om hva hun mener Glass og Fasadeforeningen kan gjøre, svarer hun at de kan jobbe for å skape innhold som er enda bedre tilpasset glassfaget.

─ Vi får hjelp av Håndverksdata til å tilpasse systemet til oss, og det beste av alt – nå kan vi kaste alt papiret!

Faktaboks:

  • Håndverksdata leverer GF KS Online i samarbeid med Glass og Fasadeforeningen.
  • GF KS Online gir deg tilgang til prosjektene fra alle digitale flater, og du kan enkelt føre avvik, lage endringsmeldinger, hente opp tegninger osv.
  • GF KS Online er et digitalt KS- og HMS-system som kan brukes på byggeplass via alle typer smarttelefoner og nettbrett.
  • Systemet inneholder rutiner, sjekklister og dokumenter som er tilpasset glass- og fasadebransjen.

Vil du vite mer?

Er du interessert i å vite mer om GF KS Online – ta kontakt med Håndverksdata for en uforpliktende demonstrasjon av GF KS Online, og finn ut hvordan det kan hjelpe din bedrift.

Kontaktperson: Christer Lysfjord,
Tlf: +47 982 03 009
e-post: cl@handverksdata.no

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.