AKTUELT

Messe Düsseldorf avlyser Glasstec 2021

Neste Glasstec vil finne sted som planlagt fra 20. til 23. september 2022.

Messen, som ble utsatt fra 2020 til 2021, skulle finne sted fra 15. til 18. juni i år. På grunn av den pågående pandemien, internasjonale reiserestriksjoner og lockdown, blir årets arrangement avlyst, skriver Messe Düsseldorf i en pressemelding.

– 3. mars ble det besluttet å ytterligere forlenge nedstengningen av Tyskland. Basert på denne avgjørelsen, og på grunn av det nåværende smittenivået og internasjonale lockdown-restriksjoner, er det ikke mulig for oss å arrangere messen som forventet. Spesielt på grunn av reiserestriksjonene ville ikke Glasstec kunne leve opp til sin status som verdens ledende glassmesse. Nå fokuserer vi på å kunne arrangere en best mulig messe i 2022, sier Erhard Wienkamp, ​​administrerende direktør i Messe Düsseldorf.

I forkant av denne avgjørelsen har også stadig flere ledende utstillere trukket seg grunnet pandemien.

Hybridversjon

I oktober 2020 ble «glasstec VIRITUAL» arrangert som et heldigitalt alternativ til den avlyste messen. Det var gratis deltakelse for alle som ønsket å følge med på hele eller deler av det tre dager lange konferanseprogrammet. Via et såkalt «Matchmaking Tool» var det også mulig for deltakere og utstillere å møtes virituelt.

Neste Glasstec vil finne sted som planlagt fra 20. til 23. september 2022, og påmeldingen åpner i juni.

I tillegg til den ordinære messen jobber arrangøren med en hybridversjon der man kan delta digitalt på konferanser og spesielle show.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.