AKTUELT

Schüco lanserer ny online-plattform

Selskapet vil presentere trender, temaer og produktutvikling gjennom plattformen «Schüco Innovation Now».

Startsignalet for plattformen går 10. mars med et virtuelt live kick-off-arrangement, skriver Schüco i en pressemelding.

Tre fokustema

Schüco Innovation Now fokuserer på tre områder: Health – sunn bygning, Smart – intelligent bygning, Security – sikker bygning.

Temaene digital og bærekraft spiller en rolle innen hvert av disse tre emnene. De er både utgangspunktet og forutsetningen for fremtidsrettet produkt- og tjenesteutvikling.

Health – sunn bygning

Bærekraftige bygninger som bruker lite energi, har lang levetid og som består av resirkulerbare produkter, danner grunnlaget for «sunn bygning».

Bygninger kan også tilby beskyttelse – mot skadelige påvirkninger som infeksjoner og luftforurensning, samt mot støy og fuktighet. Samtidig skal de være “smarte”, ved å skape et sunt inneklima gjennom en kontrollert tilførsel av frisk luft og beskytte brukerne mot kulde, varme og blendende sollys.

Smart – intelligent bygning og Security – sikker bygning

Fokusemner Smart – intelligent bygning og produkt- og Temapresentasjoner om emnene Smart og Security vil blir publisert på plattformen etter hvert.

Siste saker fra nyhetsrommet

Glass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.