AKTUELT

 Schücos nye «Heavy Duty»-versjon av foldedørsystemet ASS 70 FD gir mange muligheter. Foto: ©Schüco International KG

Ny «Heavy Duty»-versjon av foldedør åpner opp for enda flere muligheter

Schüco har videreutviklet sitt foldedørsystem ASS 70 FD med en ny HD-versjon (Heavy Duty). Med den er det nå mulig med individuell dørbladvekt opptil 150 kg, og dørblad bredder opptil 1500 mm.

Dørene er skreddersydde for det spesielle grensesnittet mellom inne og ute, og passer utmerket til en moderne arkitektonisk utforming – enten det gjelder privatbolig eller næringsbygg. I tillegg er kontinuerlig utvikling og forbedring av systemløsninger en viktig faktor for Schüco, skriver selskapet i en pressemelding.

Det gjelder også foldedørsystemet ASS 70 FD: Takket være økte dimensjoner på dørbladene vil man kunne øke glassandelen, og dermed oppnå enda større utsyn og transparens på foldedørene.

Der man tidligere kanskje ville trengte 4 dørblad, vil det med den nye HD-versjonen nå være mulig å oppnå samme størrelse med 3 dørblad – mindre andel rammer og større glassflater.

Med økt vektkapasitet vil man også få større frihet i hvilke type glassoppbygging man ønsker i foldedørene, noe som igjen kan spille positivt ut på egenskaper som lyd- og varmeisolering.

Systemet utføres i robuste aluminiumprofiler som er svært holdbare og krever minimalt med vedlikehold. Kan lakkeres i valgfri RAL-farger eller eloksert overflate, med mulighet for ulike farger innvendig og utvendig.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av mann som sitter i en bil©Glass og Fasadeforeningen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.