AKTUELT

Brødrene Svein Olav og Leif Atle Husøy ser stor nytte av å kunne ta i bruk Boligmappa. Foto: Privat

– Boligmappa sikrer oss seriøsitet

Husøy Glass AS fra Indre Arna er første medlemsbedrift i Glass og Fasadeforeningen som har tatt i bruk foreningens nye medlemsfordel «Boligmappa».

Boligmappa er et servicehefte for mer enn 1,5 millioner hus, hytter og leiligheter. Den brukes av nesten 4.000 håndverksbedrifter over hele landet.

– Vi har tidligere fått forespørsel fra kunder om vi bruker Boligmappa. Da muligheten dukket opp gjennom vårt medlemskap i GF registrerte jeg selskapet der umiddelbart, sier Svein Olav Husøy i Husøy Glass AS.

Firmaet ble etablert i 2003, og drives av brødrene Svein Olav og Leif Atle Husøy. De har vært medlemmer i Glass og Fasadeforeningen siden 2013.

– Vi er en liten familiebedrift. Broren min har holdt på i glassbransjen i 40 år, og jeg i 34 år. Vi driver med glassarbeid, utskiftning av dører og vinduer, og har også en del solavskjermingsprodukter, sier Svein Olav.

Viktig dokumentasjon

Kun håndverkere som driver seriøst kan loggføre alt av dokumentasjon og utført arbeid i Boligmappa.

– For oss er dette et kvalitetsstempel samtidig som det gir et signal om seriøsitet. Fremover vil vi anbefale å bruke Boligmappa for både eksisterende og nye kunder, fortsetter Husøy.

Den første jobben han brukte Boligmappa til var da han skulle skifte ut vinduer i en privatbolig.

– Etter at jobben var utført registrerte jeg hvilken vindustype som ble montert, og alle data i forbindelse med dette. Det er mange ulike produkter på markedet, så det er greit å ha en mulighet til å nøste opp i hvem som har levert hva, sier han.

Mange oppdrag

Husøy Glass AS har lagt et travelt år bak seg.

– For oss har 2020 vært et bedre år enn 2019. Mange gamle kunder har tatt kontakt med oss. En fordel med hjemmekontor er at man slipper å ta seg fri fra jobb når vi kommer på befaring, og dette har nok bidratt til økt oppdragsmengde, avslutter han.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Pilkington glassfakta 2024©Pilkington
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.