AKTUELT

Bøckmann Glassindustri AS åpner avdeling i Østre Aker vei 243 i Oslo. Foto: Bøckmann Glassindustri

Bøckmann Glassindustri på plass i Oslo

Bøckmann Glassindustri AS ble etablert i Fredrikstad for snart ett år siden. Nå er selskapet allerede i ekspansjonsmodus og åpner avdeling i Oslo. – Avdelingen skal i første omgang fungere som en «hub» og lager for våre eksisterende kunder i hovedstadsområdet, sier daglig leder Kim Rasmussen.

Siden oppstarten har Bøckmann Glassindustri AS levert over egne forventninger, trosset Covid-19 krisen og kan se tilbake på et flott resultat i 2020. Bedriften har sikret seg godt grunnlag og soliditet for å fortsette veksten. Oslo-avdeling på Østre Aker vei 243 i Oslo åpner allerede 1. februar.

– Avdelingen åpner som planlagt og vi har nødvendige smittevernstiltak på plass. Som følge av Covid-19 pandemien må dog den store åpningsfesten vente til en senere anledning, når det er forsvarlig, forklarer Rasmussen.

LES OGSÅ: Vikeså relanserer Bøckmann-merkevaren

Nytt tilbud til kundene

Erik Røed er utpekt som avdelingsleder og erfarne Thien P. Nguyen blir med på laget.

Avdelingen skal i første omgang fungere som en «hub», med lager. Oslo kundene kan hente glass når de trenger det og vi komme tettere på og vil yte den beste service for dem. Avdelingen får leveranser fra fabrikken fire dager i uken. Det vil bli tilbudt en løsning om eget lager plass for kundene, både for produkter kjøpt hos Bøckmann Glassindustri as og fra andre leverandører. Kunden får dermed muligheten til å hente alt på en plass, og herved spare tid og penger, sier Rasmussen.

– I tillegg til åpning av nytt lager, så bedriften bestilt ny topp moderne lastebil fra Scania, G 500 med kran fra MHF Norge. Lastebilen vil har et større lasteplan og vi ølker lastekapasiteten med seks tonn. I tillegg til dette så økes kranens rekkevidde med 50% og løftekapasitet med 30%. Kran og lastebil leveres med nyeste gyro selvstabiliserende teknologi som eneste i Norge, dette gjør oppstilling mye raskere enn ved tradisjonell teknologi.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Pilkington glassfakta 2024©Pilkington
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.