AKTUELT

Lumon Norge AS satser på kompetanse innen glassfaget. Linda Lyse er GF Autorisert Glassrådgiver, og Country Manager Bjørn Haugsmoen har meldt seg på høstens glassrådgiverkurs. Foto: Privat

Ny medlemsbedrift

Lumon Norge AS er en del av et internasjonalt konsern som selger, produserer og monterer balkongfasader og terrasseprodukter. Selskapet startet 2021 med ferskt medlemskap i Glass og Fasadeforeningen. – Skal vi leve opp til vår egen visjon om å være den mest ettertraktede leverandøren må vi tilby riktig kompetanse, sier Country Manager Bjørn Haugsmoen.

Lumon har spesialisert seg på glass- og aluminiumskonstruksjoner. Selskapet er en betydelig aktør i det europeiske balkong- og terrassemarkedet. Hovedkontoret er plassert i Finland og konsernet har datterselskaper i Sverige, Norge, Spania, Tyskland, Sveits, Frankrike, Russland og Canada.

Lumon har vært på plass i Norge i 20 år og har hovedkontor på Skjetten på Romerike. Sist høst ble det etablert en avdeling i Drammen. Selskapet har 38 ansatte som fordeler seg på salg, prosjektledelse og montasje.

– Vårt marked er forbrukersalg, salg gjennom et landsomfattende forhandlernettverk og prosjektsalg mot nybygg og rehabilitering, forteller Haugsmoen.

Kunnskap

Lumon Norge AS satser strategisk på å bygge opp kompetansen i selskapet. Linda Lyse har lang fartstid i norsk glassbransje og er GF Autorisert Glassrådgiver. Hun er ansvarlig for kundene i prosjektmarkedet.

– Linda har vært hos oss i snart to år og har svært relevant bakgrunn. Hun bidro sterkt til at vi tok steget inn i Glass og Fasadeforeningen. Jeg er såpass inspirert at jeg selv er påmeldt på neste glassrådgiverutdanning i regi av foreningen. Nettverket foreningen representerer blir en viktig kilde til kunnskap for oss og våre forhandlere. Samtidig vi ser betydningen av å bli en del av fagmiljøet, som skal utvikle bransjen videre, sier Haugsmoen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Roar Bjørnstadhaugen©Harald Aase / Member Media
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.