AKTUELT

Lumon Norge AS satser på kompetanse innen glassfaget. Linda Lyse er GF Autorisert Glassrådgiver, og Country Manager Bjørn Haugsmoen har meldt seg på høstens glassrådgiverkurs. Foto: Privat

Ny medlemsbedrift

Lumon Norge AS er en del av et internasjonalt konsern som selger, produserer og monterer balkongfasader og terrasseprodukter. Selskapet startet 2021 med ferskt medlemskap i Glass og Fasadeforeningen. – Skal vi leve opp til vår egen visjon om å være den mest ettertraktede leverandøren må vi tilby riktig kompetanse, sier Country Manager Bjørn Haugsmoen.

Lumon har spesialisert seg på glass- og aluminiumskonstruksjoner. Selskapet er en betydelig aktør i det europeiske balkong- og terrassemarkedet. Hovedkontoret er plassert i Finland og konsernet har datterselskaper i Sverige, Norge, Spania, Tyskland, Sveits, Frankrike, Russland og Canada.

Lumon har vært på plass i Norge i 20 år og har hovedkontor på Skjetten på Romerike. Sist høst ble det etablert en avdeling i Drammen. Selskapet har 38 ansatte som fordeler seg på salg, prosjektledelse og montasje.

– Vårt marked er forbrukersalg, salg gjennom et landsomfattende forhandlernettverk og prosjektsalg mot nybygg og rehabilitering, forteller Haugsmoen.

Kunnskap

Lumon Norge AS satser strategisk på å bygge opp kompetansen i selskapet. Linda Lyse har lang fartstid i norsk glassbransje og er GF Autorisert Glassrådgiver. Hun er ansvarlig for kundene i prosjektmarkedet.

– Linda har vært hos oss i snart to år og har svært relevant bakgrunn. Hun bidro sterkt til at vi tok steget inn i Glass og Fasadeforeningen. Jeg er såpass inspirert at jeg selv er påmeldt på neste glassrådgiverutdanning i regi av foreningen. Nettverket foreningen representerer blir en viktig kilde til kunnskap for oss og våre forhandlere. Samtidig vi ser betydningen av å bli en del av fagmiljøet, som skal utvikle bransjen videre, sier Haugsmoen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.