AKTUELT
Foto av Beate Solem, Per Henning Graff, Marie Aarbogh og Atle Engholm.

Beate Solem og Per Henning Graff samarbeider godt med Marie Aarbogh og Atle Engholm i BLIMESTER. Arkivfoto

Nytt kull inviteres til mesterutdanning i glassfaget

Blimester.com og Glass og Fasadeforeningens mesterutdanning blir stadig mer populært. – Vi er svært tilfredse med utviklingen i selskapet som styrer vår mesterutdanning. Vår bransje er sikret et godt utdanningstilbud. Nå inviterer vi til nytt opptak, sier prosjektleder Per Henning Graff.

Første samling for kull nummer 10 er lørdag 23. januar 2021, og søknadsfristen er satt til 11. januar 2021.

– Per 9. desember er det allerede påmeldt 44 studenter til tilbudet som kun har plass til 60. Alle med mesterambisjoner i glassfaget bør melde seg på allerede nå. Husk at ansatte i våre medlemsbedrifter innrømmes 10 % rabatt, sier Per Henning Graff i Glass og Fasadeforeningen.

Studiene går over til sammen tre semester. Hvert av disse inneholder tre helgesamlinger og to til tre webinarer. Utdanningen er oppgavedrevet, og studentene får tilgang til digitale læremidler på egen læringsplattform.

Det er ikke obligatorisk oppmøte, og undervisningen foregår dermed også på nettet. All undervisning foregår utenfor normal arbeidstid, og all undervisning tas opp på video og legges ut på læringsplattformen.

Eksamen består av en prosjektoppgave og en muntlig høring som avslutter studiene.

LES OGSÅ: Mange nye fagbrev i glassfaget

– Vårt opplegg er godt tilrettelagt for at studentene skal kunne kombinere utdanningen med fulltidsjobb. Eksamensresultatene dokumentere også dette. 75 % av de som fullfører mesterutdanning i vår regi består eksamen. Vi håper og tror at vi kan få med 60 studenter til neste oppstart i august, sier Atle Engholm, daglig leder i BLIMESTER.

Her kan du lese mer om utdanningen

Her kan du søke om opptak

BLIMESTER

BLIMESTER er en skole som ble etablert av bransjeforeninger tilknyttet Byggenæringens Landsforening (BNL) i 2016. Glass og Fasadeforeningen kom med året etter. Etter avtale med Mesterbrevnemnda, tilbyr BLIMESTER mesterbrevutdanning til fremtidige håndverksmestere i alle byggfag over hele landet.

Blimester.com er en flerfaglig, uavhengig, ideell non-profit utdanningsinstitusjon, med oppgave å bidra til utdanning av mestere innenfor byggenæringen.

Bransjeforeningene som står bak Blimester.com med både fag-, bransjekunnskaper og undervisningsressurser er:  Glass og Fasadeforeningen, Byggmesterforbundet, Norske Murmestres Landsforening, Takentreprenørenes Forening, Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund, Norske Anleggsgartnere miljø- og landskapsentreprenører, Rørentreprenørene Norge, Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund og Norske Trevarer.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.