AKTUELT

Nytt kalkuleringsprogram for byggkonstruksjoner fra SAPA

Kalkuleringsprogrammet TechDesign by Sapa, hevdes å ha et moderne brukergrensesnitt for rask og enkel kalkulering i full 3D.

TechDesign åpner opp for flere ulike design- og arbeidsprosesser som skal gi mer effektiv og enklere håndtering. Forskjellige elementtyper kan åpnes parallelt for raskere navigering mellom objekter. Det er mulig å beregne U-verdien for hele produktsortimentet og få statiske beregninger for å velge aluminiumprofiler i henhold til Eurocode-standardene, skriver SAPA i en pressemelding.

3D-grensesnitt med en integrert CAD-modul

3D-motoren gjør det mulig å designe 3D-elementer raskt og enkelt.

Man kan starte produktdesignet fra bunnen av eller importere filer i forskjellige formater (dxf, dwg, collada). Programmet har en integrert CAD-modul som gjør det mulig å bruke samme applikasjon og håndtere alt på et sted. Automatiske oppdateringer kjører i bakgrunnen for å spare brukeren for tid og for å gi minst mulig forstyrrelser.

EPD – Dokumenter miljøpåvirkningen

TechDesign inneholder en integrert EPD-modul. Dette innebærer at man kan få en erklæring på hele prosjektets miljøpåvirkning, alt fra den minste skruen til den faktiske transporten til byggeplassen.

Dette gjør at man kan vise og dokumentere hvor bærekraftig man virkelig er i praksis.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.