AKTUELT
Illustrasjon av messestand

22 av 24 utstillerplasser solgt

Glass og Fasadeforeningen klinket til og lanserte i sommer prosjektet «VERDENS BESTE MATERIALER». Foreningen har reservert en 600 m2 stor paviljong som skal vise frem bransjens faglige bredde for besøkende på Bygg Reis Deg i oktober 2021. – Responsen fra våre medlemsbedrifter har vært meget god. Vi har nå bare to ledige plasser til vår utstilling, sier Bjørn Glenn Hansen.

«VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER» vil være lokalisert på Norges Varemesse og messen Bygg Reis Deg 20. – 23. oktober 2021, og få potensielt 45.000 besøkende.

Foreningens paviljong er lokalisert i Hall B og der inviteres 24 medlemsbedrifter til å ha en egen utstillingsplass og samtidig produktplassering som en del av utformingen av hele paviljongen. Foreningen vil fylle en innholdsrik informasjonsstand og dessuten legge til rette for mulige pop up foredrag i et «speakers corner».

Ronnie Pedersen produserer vinterhager gjennom selskapet Veranda AS. Han har vært utstiller på Bygg Reis Deg helt siden «Sjølyst-dagene» før 2001, og flere ganger etter at messen ble flyttet til Lillestrøm.

– Dere har hatt pause fra BRD de siste årene. Hvorfor ønsker dere å være med som utstiller på GFs paviljong neste år?

– Vår målgruppe er primært bransje- og proffmarkedet, herunder arkitekter, utbyggere og potensielle forhandlere. Som separat utstiller greide vi ikke å nå frem til denne gruppen. Nå ser vi at konseptet har like mye fokus på både proff- og privatmarkedet. For oss som leverandør blir dette riktig.

– Likevel er GFs tilbud om en felles bransjestand det avgjørende for at vi tok den endelig beslutningen. Utstillerne representere hele bredden i faget og vil utfylle hverandre. Vi får vist frem hele vårt flotte produktspekter i en helhetlige sammenheng, sier Ronnie Pedersen, daglig leder i Veranda AS.

Utstillere

Følgende utstillere har bestilt plass på Glass og Fasadeforeningens felles-stand:

Glassfagkjeden , Pilkington Norway, Hunter Douglas/Vental, Sørbø Industribeslag AS, CG Glass/CG Gruppen, Solskjermingsgruppen AS, Modum Glassindustri AS, Geze, Elverhøy Aluminium og Glass AS, Lamilux Norge , Hydro Building System Sapa, Hydro Building System Wicona, Hydro Building System Sapa Selection, Q-railing Norge, Cosentino Norway, Sagstuen AS, CreoNordic, Nordic Alutek, Sika Norge AS, Smart Rail Drift AS, Veranda AS og Si-glass AS.

Plan B

Bygg Reis Deg og Glass og Fasadeforeningen har en god back-up plan dersom vi ikke ser en ende på covid-19 pandemien.

– Fortsatt er det uvisst når den pågående pandemien er over. I god forståelse med Bygg Reis deg er det naturligvis også derfor tatt forbehold om nødvendige endringer. Vi har, gjennom stoppesteder til fastsatte datoer, sikret våre utstillere på en god måte, sier Bjørn Glenn Hansen.

«Fagdagen» 21. oktober 2021

«Fagdagen» (Glassbransjedagen) er en faglig tradisjonsbærer for foreningen, og ble første gang arrangert i forbindelse med Bygg Reis Deg i 1982. Arrangementet er etter hvert blitt en betydelig tradisjonsbærer for bransjens faglige utvikling, men har også en tydelig målsetting om å pleie det gode fag- og bransjemiljøet.

– Nettopp det å kunne tilby et faglig og sosialt nettverk er viktig. Vårt faglige program vil arrangeres i en egen foredragssal for 300 gjester 21. oktober. Programmet skal som vanlig gi vår bransje faglige oppdateringer og inneholde inspirerende foredrag, sier fagansvarlig Per Henning Graff.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.